Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Belediye Meclis Üyeleri Nevzat Kuzu ve İbrahim Eken, Kargı ilçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atanan, Kargılı Ahmet Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Müdür Genç'e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Şen; “Hemşerimiz olan Ahmet beyin ilçemize Milli EğitimMmüdürü olarak atanması bizleri çok mutlu etti. Allah'ın izniyle birlik ve beraberlik içerisinde öğrencilerimizin eğitim kalitesini her zaman yüksekte tutmak için, gece gündüz demeden ne gerekirse Müdürümüz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimiz ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır. Bizler de inşallah gençlerimize eksiksiz bir gelecek hazırlamaya tüm gücümüzle çalışacağız. Müdürümüzün başarılı çalışmalara imza atacağından kuşkumuz yoktur. Her zaman maddi ve manevi yanındayız. Bu kutsal görevde Allah yar ve yardımcısı olsun.” dedi.


Müdür Genç, ziyaretten dolayı Başkan Şen ve beraberindekilere teşekkür ederek, “Kargı ilçemiz için elimden ne gelirse yapacağım. Uzun yıllar görev yapmış biri olarak, deneyim ve birikimleri ilçeme aktararak, öğretmen ve öğrencilerimize güzel bir eğitim sistemi hazırlayacağız inşallah." dedi. (Kargı-İbrahim Efe)