Hacıhamza Şehit Hasan Bahçevan İlk/Ortaokul öğrencileri, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir tiyatro gösterisi düzenleyerek duygu dolu anlar yaşattı. Okul konferans salonunda düzenlenen geceye, öğretmenler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tiyatro gösterisinde 1. sınıf öğrencileri izleyenleri büyüledi.

‘Kardelen’ isimli gösteride, ülkenin doğu kesminde okula giden kız ve erkek öğrencilerin bahçe ve tarlada çalışmalarının ardından nasıl zor şartlarda okula giderek eğitim görmeleri, minik öğrenciler tarafından profesyonel oyuncularını aratmayacak şekilde sahnelendi. 

ŞEHİT ÖĞRETMENLER UNUTULMADI
7. sınıf öğrencilerinin Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın ve Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın anısına hazırladıkları program damga vurdu.

Öğrencilerin, şehit öğretmenlerin hayatını konu alan ve zor şartlarda verdikleri eğitimi anlatan tiyatro gösterisi büyük alkış aldı. Ayrıca öğrencilerin, öğretmenleri için hazırladıkları özel şiirleri de oldukça beğenildi. 


Okul Müdürü Fatih Bulut, “Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarım. Şehit olan ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimizin de Öğretmenler Günü'nü kutlar, Allah'tan rahmet dilerim. Bu özel gecede bizlere mutluluk ve duygusallık olmak üzere her iki ayrı duyguyu yaşatan başta öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim.” diye konuştu.

Gece, okul aile birliği tarafından öğretmenlere verilen hediyeler ve yapılan ikramların ardından sona erdi. (Kargı-İbrahim Efe) 

Editör: Haber Merkezi