Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Temsilciliği, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'ı ziyaret etti.
Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Başkanı Kazım Sekili ve yönetim kurulu üyeleri, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. 


Yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Başkanı Kazım Sekili, yeni yönetimin oluşmasından sonra ilçemizdeki kurumları ziyaret ederek ilçemiz ile ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bugün de Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Belediye başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyor ve kendisine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Osmancık ile ilgili yapılacak her türlü çalışmada başkanımıza destek olacağız.” dedi.


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Başkanı Kazım Sekili ve yönetim kurulu üyelerini tebrik edip, başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. Osmancık Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Karataş eğitim konusunda da başarılı çalışmalar yaptıklarını söyledi. Bu zamana kadar kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile de her zaman işbirliğini önemsediklerini ve bundan sonra da istişarelerin devam edeceğini belirtti.