RECEP MEBET
Hakimiyet Gazetesi OTOPARK otomobil sayfası tarafından düzenlenen ‘9. Tanıtım Günleri’ devam ediyor.
Volkswagen, Skoda ve Seat yetkili satıcısı Ahlatcı Otomotiv’in evsahipliğinde düzenlenen ‘OTOPARK Tanıtım Günleri’ dün Ankara Yolu 7. kilometrede hizmet veren Ahlatcı Plazalar’da gerçekleşti.
Düzenlenen programa Ahlatcı Otomotiv Genel Müdürü Yağmur Ahlatcı Yiğittaşçı, Volkswagen Satış Müdürü Refik İyikan, Servis Müdürü Nesimi Gözüaçık, Satış Şefi Hande Plevne, Satış Danışmanları Hazım Gürel, İsmail Bahar, Selçin Teke, Hakan Ülgü, Murat Yiğit, Aylin Kantemir ve İzzet Bilge, Skoda ve Seat Satış Şefi Murat Arslan, Servis Müdürü Kadir Ceylan, Satış Danışmanları Ayşe Pala, Ufuk Çeliker ve Emel Konukman, DOD İkinci El Satış Şefi Orkun Tunç, Satış Danışmanları Emre Tüter ve Mehmet Fırat Okur ile Ahlatcı Otomotiv müşterileri katıldı.

 

OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜSÜ
Bünyesindeki şirket ve yatırımlarıyla adından söz ettiren Ahlatcı Holding, bayiliğini üstlendiği Volkswagen, Skoda ve Seat gibi markalarla otomotiv sektörünün öncüsü konumunda.
OTOPARK Tanıtım Günleri’nde konuşan Ahlatcı Otomotiv Genel Müdürü Yağmur Ahlatcı Yiğittaşçı, sektöre yön veren çalışmalara imza attıklarını söyledi.
Volkswagen bayiliğinde 12, Skoda ve Seat bayiliklerinde ise 3 yılı geride bıraktıklarını hatırlatan Yağmur Ahlatcı Yiğittaşçı, otomotiv sektöründeki istikrarlı büyümelerini sürdürdüklerini kaydetti.
Doğuş Grubu tarafından Türkiye pazarına sunulan seçkin otomotiv markalarının satış ve servis işlemlerini yürüttüklerini belirten Ahlatcı Yiğittaşçı, Çorum’un yanı sıra çevre il ve ilçelerin de hizmetinde olduklarını hatırlattı.
Ahlatcı Otomotiv bünyesindeki markaların yeni modelleri ile satış ve servis hizmetlerinin tanıtıldığı etkinlikte, kalite ve müşteri memnuniyetinin en büyük öncelikleri olduğunu vurgulayan Ahlatcı Yiğittaşçı, “Devam eden kampanyalarımız hakkında detaylı bilgi almak, Volkswagen, Skoda ve Seat’ın yeni modellerini yakından görüp test etmek isteyen herkesi Ankara Yolu Bulvarı’nda hizmet veren plazalarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

VOLKSWAGEN T-ROC YAKINDA ÇORUM’DA
Volkswagen Satış Müdürü Refik İyikan, B segmentindeki Crossover modeli T-Roc’un yakında Ahlatcı Plaza’da yerini alacağını duyurdu.
Sınıflarının gözdesi olan modellerle otomotiv sektöründe iddialı olduklarını vurgulayan Refik İyikan, “Polo, Golf, Passat, Beetle, Tiguan ve Arteon gibi binek modellerimizin yanı sıra Caddy, Transporter Camlıvan ve Cityvan, Caravella ve Amarok gibi ticari modellerimizi müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz” diye konuştu.
Passat ve tüm ticari modellerde geçerli olan sıfır faizli kredi desteğinin sürdüğünü anlatan İyikan, Volkswagen Doğuş Finans (VDF) ayrıcalığıyla 48 aya varan vadeli ödeme imkanı içeren kampanyanın da devam ettiğini sözlerine ekledi.

SERVİSTE ‘MOBİLİTE GARANTİSİ’
Volkswagen ve Audi Servis Müdürü Nesimi Gözüaçık, “Garanti süresi bitse bile araçlarının periyodik bakımını yetkili servisimizde yaptıran müşterilerimize, Mobilite Garantisi kapsamında 1 yıl süreyle ücretsiz çekici, acil yol yardımı gibi hizmetleri ücretsiz olarak sunuyoruz” dedi.
Tüm binek ve ticari araçlar için ücretsiz kış kontrolü hizmetlerinin sürdüğünü anlatan Nesimi Gözüaçık, oto kuaför, boyasız göçük düzeltme, cam ve kaput filmi uygulamaları alanında da çözümler sunduklarını hatırlattı.
Kış lastiği satışlarında ücretsiz montaj ve lastik oteli hizmeti verdiklerini belirten Gözüaçık, “2 yaş ve üzeri Volkswagen araç sahiplerine yedek parça ve işçilikte yüzde 25’e varan indirim imkanı sunuyoruz” diye konuştu.

‘MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE BİRİNCİYİZ’
Skoda ve Seat Servis Müdürü Kadir Ceylan, satış sonrası hizmetler alanındaki müşteri memnuniyeti oranıyla Türkiye çapında ilk sırada yer aldıklarını açıkladı.
“Servisimize gelen tüm taşıtlara, araç kabul noktamızda yanal kayma, amortisör ve fren testlerini ücretsiz olarak sunuyoruz” diyen Kadir Ceylan, ücretsiz check-up’ın yanında işçilikte yüzde 25 indirim uyguladıklarını kaydetti.
Ceylan, orijinal yedek parça, kaliteli işçilik ve garantili hizmet güvencesini bir arada sunan yetkili servislerinin Çorum’un yanı sıra çevre il ve ilçelerindeki Skoda ve Seat kullanıcılarının ilk tercihi haline geldiğini hatırlattı.
Mekanik, elektrik-elektronik ve orijinal aksesuarlarda yüzde 20’ye varan indirim imkanı sunan Zubizu kampanyasının sürdüğünü belirten Ceylan, kış lastiği satışının yanı sıra ücretsiz lastik oteli hizmeti verdiklerini de ifade etti.


SKODA ve SEAT’TA SIFIR FAİZ KAMPANYASI
Skoda ve Seat Satış Şefi Murat Arslan, her iki marka için 36 aya varan sıfır faizli kredi kampanyasının sürdüğünü dile getirdi.
Tüm Skoda modellerinde yüzde 5 indirimin devam ettiğini vurgulayan Murat Arslan, Seat modellerinde de cazip fiyat ve ödeme seçenekleri sunduklarını kaydetti. Arslan, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Plazamızda Skoda Superb’in yanı sıra Octavia, Fabia, Rapid, Rapid Spaceback, Kodiaq ve Karoq modellerini müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Seat Leon, Ibiza, Ateca ve Arona da plazamızda yer alan modeller arasında.”

DOD’LA ‘1. SINIF’ İKİNCİ EL
Doğuş Oto Değerlendirme (DOD) Satış Şefi Orkun Tunç, ikinci elde ‘birinci sınıf’ hizmet anlayışıyla faaliyet gösterdiklerini vurguladı.
‘İkinci Elde Güven’ sloganıyla, plaza konseptinde hizmet verdiklerini belirten Orkun Tunç, her marka ve model ikinci el araç alım, satım ve takas hizmetlerini Doğuş Otomotiv güvencesiyle sunduklarını kaydetti. 
Tunç, “Her marka, model ve yaşta araç alım, satım hizmetleri sunan DOD, ikinci el araçlarda ‘garanti’ hizmeti sunan, satılan her aracı kaporta aksamından motor aksamına kadar tüm detaylarıyla ‘101 Nokta Ekspertizi’ne tabi tutan, uzman personeliyle araç devir, noter ve ruhsat işlemlerini müşterileri adına gerçekleştiren, her bütçeye uygun ödeme kolaylıkları ile müşterilerine ikinci el araç alıp satmanın rahatlığını sağlayan bir marka” diye konuştu.