RECEP MEBET
Otomobil tutkunları tarafından ilgiyle takip edilen ‘OTOPARK 9. Tanıtım Günleri’ devam ediyor.
Citroen yetkili satıcısı Şahin Otomotiv'in evsahipliğinde düzenlenen 'OTOPARK Tanıtım Günleri', Ankara Yolu 1. kilometrede hizmet veren Citroen Plaza'da gerçekleşti.
Düzenlenen programa Şahin Otomotiv Satış Müdürü Serdal Özkurt, Servis Müdürü Engin Çıvkın, İkinci El Satış Sorumlusu Alparslan Çorumlu, Sigorta Sorumlusu Nazlı Coşkun, Satış Temsilcisi Gizem Erenler ile Citroen müşterileri katıldı.

Çorum'da otomotiv sektörünün nabzını tutan ve otomobil tutkunları tarafından ilgiyle takip edilen OTOPARK sayfası ile otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşlarından Şahin Otomotiv işbirliğinde düzenlenen programda Citroen’in yeni modelleri ile satış ve servis hizmetleri tanıtıldı.

DARALMAYA İNAT YENİ YATIRIM
Düzenlenen programda konuşan Şahin Otomotiv Satış Müdürü Serdal Özkurt, sektördeki daralmaya inat 2018’de yeni yatırımlara imza attıklarını söyledi.
Şahin Otomotiv olarak dünyanın önde gelen otomotiv markalarından Citroen’i Çorum ve bölgesinde temsil ettiklerini hatırlatan Serdal Özkurt, Auto King bayiliğini de bünyelerine eklediklerini kaydetti.
Binek ve ticari araç modelleriyle dikkat çeken Citroen’in 2018’de de yarıştan kopmadığını dile getiren Özkurt, pazardaki yerlerini korumayı hedeflediklerini ifade etti.
Devam eden kampanyalar ve Citroen Finans’ın cazip kredi imkanlarından bahseden Özkurt, “İkinci el araç alım-satımının yanı sıra güçlü filomuzla oto kiralama alanında da iddialıyız” dedi. Özkurt, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Otomotiv sektöründeki tecrübesini geleceğe taşıma konusunda emin adımlarla ilerleyen firmamız, satıştan servise, oto kiralamadan ikinci ele, finanstan sigortaya kadar geniş bir yelpazede hizmetlerini sürdürüyor.
Şahin Otomotiv olarak Citroen’in C3, C3 Aircross, C4 Cactus, C4 Picasso, yeni C4 Grand Picasso, C-Elysée, Berlingo, Jumper, yeni Jumpy Space ve Spacetourer modellerini müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.
Zengin binek araç grubumuzda cazip indirimlerin yanı sıra ticari araçlarda benzersiz takas desteği sunuyoruz.
Cazip avantajlar içeren kampanyalarımızın yanında Citroen Finans aracılığıyla müşterilerimize özel düşük faizli kredi desteği sağlıyoruz.
Citroen’e gösterdikleri teveccüh nedeniyle tüm müşterilerimize teşekkür ediyor, yeni modellerimizi yakından görmek, test etmek ve detaylı bilgi almak isteyen herkesi Şahin Otomotiv’e bekliyoruz.”