Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Arslan Kaynar, Türk milletinin bugüne kadar maruz kaldığı çetin imtihanlardan alnının akıyla çıktığını, zorlu ve zorba kuşatmaları eşsiz iradesiyle, emsalsiz imanıyla bertaraf ettiğini söyledi.
 

‘YENİ BİR HAÇLI AKINIYLA KARŞI KARŞIYAYIZ’
Yerel seçimler yaklaşırken, kirli hesapların da gün yüzüne çıktığını kaydeden MHP İl Başkanı Aras, şu açıklamalarda bulundu: 
“Karşımızda Hilal ile Haçın bitmek bilmeyen (bugünkü) savaşı vardır. Karşımızda yeni bir Haçlı akınıyla yeni bir Türk-İslam destanının mücadelesi durmaktadır. Karşımızda hak ile batılın, şehit ile katilin, kahraman ile caninin  karşılıklı mevzilenmesi, eskiye dayalı ezeli meselesi yer almaktadır.
Özellikle 7 Haziran 2015 Milletvekilliği Genel Seçimleri sonrası yaşanan ibret verici gelişmeler, 15 Temmuz 2016 FETÖ darbe kalkışması, siyaseti milli ve manevi değerlere hakaret şeklinde yorumlayan sömürge uşaklarının karışıklık çıkarma özlemleri ne kadar ciddi ve alarm verici bir tehdit sarmalına ülkemizin sürüklenmek istendiğini gözler önüne sermiştir.
Başbakanlık yemiyle Milliyetçi Hareket Partisi’ni PKK’nın yanına iliştirip bekamızı kundaklamak, işgalin siyasi alt yapısını kurmak isteyenlerin oyunları kaynağında kurutulmuştur.
Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in bu yüzde yüz Türk duruşunu tarih bir gün altın harflerle yazacak, aziz milletimiz dua ve minnetle yad edecektir. 7 Haziran sonrası kurulan siyaset pazarında; PKK patentli, FETÖ siparişli CHP ile HDP ortaklığının oyunları boşa çıkartılmış, içimizdeki virüslerin tezgâhı bozulmuştur.
Milliyetçi Hareket Partisi inançlarının izinden yürümüş, zor olsa da, pek çok itiraz yükselse de ilkelerinden, ülkülerinden ve tutarlılığından taviz vermemiştir.
Allah alim, hakim ve şahittir ki, küresel barbarlığın yazdığı, PKK ve FETÖ’nün servis ettiği, CHP-HDP ve yedeklerinin figüranlık yaptığı siyasi istila planı 7 Haziran’dan sonra şehit ve gazi yuvası Milliyetçi Hareket Partisi tarafından suya düşürülmüş, önü kesilmiştir.

 

‘ZİLLET İTİFAKI REZALET ÇUKURUNDADIR’
Bugün zillet ittifakı rezaletin çukurundadır. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için son kozlarını masaya sürmüşlerdir. 1 Nisan sabahı Türkiye için yeni bir kurgu yapan, yeni bir Gezi düşü kuran, yeni bir sokak hareketi düşleyen varsa kuşku yok ki buna pişman olacaktır.
Masum taleplerin seslendirilmesi amacıyla sokağı adres gösterenler, bunu de televizyon ekranlarından hayasızca yapanlar fitne tetikçiliğinin sonuçlarına katlanacaklardır.
CHP-HDP-İP ve diğer mayası lekeli ortakları demokrasi dışı arayışlarla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni berhava etmeyi amaçlıyorlarsa, 12 Eylül öncesi şartları bu mankurtlara ikazla hatırlatmayı tarihi bir görev addederiz.
Fransa’yı baştan ayağa saran ve diğer Avrupa ülkelerine sıçrayan sarı yelek terörüne özenen varsa, bunun bedelini çok ağır ödeyeceklerdir.

 

‘SARI YELEK GİYEN, ÇIPLAK YATMAYI DA GÖZE ALMALIDIR’
Sarı yelek giyen çıplak yatmayı göze almalıdır. Bu işin şakası yoktur. Mesele beka meselesidir. Mesele Türkiye meselesidir. Adalet Bakanlığı’nın önüne sandalye atıp oturmak için rest çekenler, YSK’yı kuşatmadan bahsedenler, zoru görünce kaçacak yer arayanlar vakit geç olmadan ayaklarını denk almalıdırlar.
Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’ne üç belediye fazla alırım, beş belediye eksik alırım anlayışıyla yaklaşmıyor, yaklaşmayacaktır.
1 Nisan 2019 sabahı Türkiye’nin başına çorap örmek için hazırlık yapan, el ovuşturan, sarı rüyalar gören kim ya da kimler varsa karşılarında bizi bulacaklardır.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin güçlenip Cumhur İttifakı’nın geleceğin mimarı olabilmesi için 31 Mart 2019 eşiği güvenle ve demokratik denge eşliğinde geçilmelidir.
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesi kapsamında bakıyor, bu şekilde kavrıyoruz.

Çünkü Türkiye’nin beka düzeyinde tehditlerle muhatap olduğunu görüyor,  sadece elimizi değil gövdemizi de taşın altına seve seve koyuyoruz. 31 Mart 2019’da Türkiye kazansın istiyoruz. 31 Mart 2019’da huzur, kardeşlik, refah, beka ve milli birlik öne çıksın diyoruz. Milli mutabakatla, Cumhur İttifakı’nın ruhuyla Türkiye’nin prangalarını söküp atacağız. Denizi geçmişken derede boğulmayacağız. Yeni bir Türk zaferine cumhurun ittifak duruşuyla imza atacağız.
Mutlaka başaracağız, 2023 hedeflerine elele, omuz omuza, dayanışma halinde ulaşacağız.” (Haber Merkezi)