M.BURAK YALÇIN
AK Parti heyetinin ziyaretinde konuşan Baro Başkanı Kenan Yaşar, şuan ki adliye binasının yetersiz kaldığını belirterek, yeni ek bina talebinde bulundu.
AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve beraberindeki heyet Baro Başkanlığına seçilen Kenan Yaşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

KARADAĞ: ÇÖZÜM NOKTASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ YAPACAĞIZ
Dün gerçekleşen ziyarette ilk olarak konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kenan Yaşar’ın Baro Başkanlığı görevinde başarılı olacağına yürekten inandığını belirterek, “İktidar partisi olarak ve hukukçu olarak avukat mesleğinde bulunan arkadaşlarımızın ya da adliyedeki sorunların çözümleriyle ilgili köprü vazifesi yapacağız. Yeni başkanımız bu konularda da çok istekli ve arzulu. Biz de kendisine sonuna kadar destek vereceğiz” dedi.

 

KAVUNCU: HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ
AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da, Baro’nun önemli bir kurum olduğuna değinerek, “Adalet, mülk, hukuk devleti ilkeleri içerisinde Baro’da önemli bir kurumdur. Önemli ve güzel bir mekâna güzel bir ekip geldi. Yeni yönetime giren arkadaşları tebrik ediyoruz. AK Parti olarak adalet mülkün temelidir ilkesi çerçevesinde her türlü desteği vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Baro Başkanı Kenan Yaşar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek AK Parti heyetine teşekkür etti.

 

YAŞAR: BAYRAĞI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Bayrağı ileri taşıyacaklarını vurgulayan Kenan Yaşar, “Hepimiz bulunduğumuz yerlerde vatan, millet için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yapacağımız güzel çalışmalar memleketimize ve meslektaşlarımıza fayda sağlayacaktır. Savunma makamını güçlü hale getirdiğimizde yargılamalar daha adil olacaktır. Zaman zaman taleplerimiz olacaktır. Bayrağı yukarı taşımak istiyoruz. Bir ek bina talebimiz var. İnşallah bu konuyu da hallederiz. Şuan ki adliye binası yetersiz kalıyor” şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi