FATİH AKBAŞ

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorum İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

En sık geldiği yerlerden birisinin Türkiye Muharip Gaziler Derneği olduğunu belirterek sözlerine başlayan Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Üniversitede hocayken öğrencilere yerel yönetimlerle ilgili çok güzel şeyler anlatıyoruz ama vatan yoksa yerel yönetim diye belediye diye birşey olmaz.

Vatan dışında ki herşey teferruattan ibaret ve bunu öğretmemiz lazım. Öğrenciler bunu da en iyi gazilerden öğrenirler düşüncesiyle derneğe öğrencilerimizi sık sık getirdim ve gazilerimizle buluşturdum. Bu topraklar bize yurt olmuşsa ve bin yıldır vatanımız olarak yaşıyorsak şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde olmuştur. Bizim davamız bütün mazlumların gözyaşı dininceye kadar devam edecek. Sizin dualarınıza inanıyorum. Çorum sevgi kardeşlik ve barış şehri olacak. Kardeş olup bir ve beraber olacağız.  Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’la sembolleşen bu bayrağı göndere dikeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Dernek üyeleri ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Halil İbrahim Aşgın’a çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyarete AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur’da hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi