MURAT ÇETİN 
 

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mürsel Turbay, birlik ve bütünlük vurgusu yaptığı ziyaretinde, "Ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız." dedi.

Gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'a seçim çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi veren Mürsel Turbay, Çorum Belediyesi'nde yaptığı görev ve çalışmalarla birlikte, Bem Bir Sen Genel Başkanı olarak sürdürdüğü çalışmalardan bahsederek, yıllardır Genel Başkanı olduğu Bem Bir Sen'in dünya genelinde çok saygın bir konuma yükseldiğini, uluslararası sendikacılık alanında Türkiye'nin değerli bir markası olarak Bem Bir Sen'i dünya ligine taşıdıklarını bildirdi. 

Başarı ve bütünlük hedefiyle yol yürümeyi önemli bir hedef olarak kabul ettiğini ve bunu tüm hayatı boyunca uyguladığını söyleyen Mürsel Turbay, "Bizim anlayışımızda, herhangi bir meseleden geri durmak ya da yorulup pes etmek yoktur. Allah bize hangi görevi nasip etmişse, tüm benliğimizle onu başarıya taşımak ve milletimize hizmete dönüştürmek  birinci önceliğimiz olmuştur. Allah Çorum Belediye Başkanlığı'nı bize nasip ederse, tek gayemiz samimiyet ve adalet ilkesiyle şehrimizi tek vücut olarak kucaklaşabilen, tek yumruk olup meselelerini çözebilen bir Çorum haline getirmektir." diye konuştu. Toplumun tüm kesimleriyle el ele vereceklerinin mesajını veren Turbay, "Çorum'u her anlamda ileri taşımanın gayret ve sorumluluğunda olacağız. Birlikteliğimizi kuvvetlendireceğiz. Toplumun tüm kesimleriyle el ele verip tek vücut halinde kucaklaşabilen bir Çorum hayalimiz var ve bu hayalin peşinden koşmaktan da vazgeçmeyeceğiz." dedi.

Editör: Haber Merkezi