M.BURAK YALÇIN

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı “Aydınlık Bir Gelecek İçin Bir Defterde Sen Al” sloganıyla yeni bir proje başlattı.

BİN ÖĞRENCİNİN KIRTASİYE MASRAFLARI KARŞILANACAK

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik hayata geçirilen proje ile yeni eğitim-öğretim döneminde yaklaşık bin öğrencinin kırtasiye masraflarının karşılanması hedefleniyor.

Proje ile ilgili bilgi veren AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Fatih Temur, proje ile Milli Eğitim Müdürlüğü ile belirleyecekleri ilkokul çağındaki bin öğrenciye kırtasiye malzemesi vermeyi planladıklarını belirterek, “Kampanyamıza destek olmak amacıyla anlaşma yaptığımız kırtasiyelerden alış veriş yapan vatandaşlarımızdan bir defterde bu kardeşleri için alıp oraya bırakmalarını istiyoruz. Daha sonrada arkadaşlarımız buralarda biriken malzemeleri toplayarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırıyor. Bir silgi ile veya bir kurşun kalem ile de kampanyamıza destek olabilirler. Sınırlamamız yok. Yeter ki o kardeşlerimiz eğitimlerinden geri kalmasınlar aileleri gönül rahatlığı ile okullara gönderebilsinler” dedi.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR

Projeye birçok sivil toplum kuruluşlarının ve esnaf odalarının destek verdiğini dile getiren Muhammed Fatih Temur, “Projemiz henüz çok yeni ve ilk defa uygulanıyor olmasına rağmen birçok sivil toplum kuruluşu, sendika ve esnaf odalarından destek geldi. Buda bizim projemize olan inancımızı güçlendirdi. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’a da teşekkürlerini ileten Temur, “Kendisi de yardım kuruluşlarının içinden gelen bir isim olması dolayısıyla bize en büyük desteği İl Başkanımız Mehmet Karadağ vermiştir. Her zaman gençlerin taleplerini dikkate aldığı ve destek olduğu içinde Ak Gençlik adına kendisine teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.