FATİH AKBAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetim Kurulu üyeleri, Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.

CHP İl Teşkilatı Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Sadık Eral, ziyarette yaptığı değerlendirmede şehitlerimizin ülkemizin geleceği için canlarını feda ettiklerini belirterek, “Şehitler geleceğimizdir. İyi ve kötü günde bir arada olduğumuzu genç kuşaklara göstermemiz lazım. Şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz. Hedefimiz bundan sonra hiç şehit veremeyeceğimiz bir ülke inşa etmek olmalıdır” dedi.

Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Galip Deniz ise sözlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı.

Şehitlik ve gaziliğin herşeyin üstünde birleştirici unsurlar olduğunu dile getiren Galip Deniz,  “Herşey daha güzel bir ülke içindir. Gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakmak içindir” ifadelerini kullandı.

Deniz, sözlerini ziyaretten dolayı CHP heyetine teşekkür ederek tamamladı. Ziyaretin sonunda Galip Deniz, Sadık Eral’a ‘Çorumlu Şehitler Albümü’ hediye etti.

Editör: Haber Merkezi