FATİH BATTAR
AK Parti Ulukavak Mahallesi Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, 31 Mart yerel seçim öncesi bütün mahallelerde teşkilatlanmayı tamamladıklarını belirterek, seçime hazırlandıklarını söyledi.


Türkiye’de artık seçim sürecine girildiğini aktaran Akar, AK Parti Çorum Merkez İlçe Teşkilatı olarak seçime hazır olduklarını belirterek;  “AK Parti belediyeciliği geçmişte nasıl hizmet ettiyse bundan sonra da Halil İbrahim Aşgın başkanında  çıtayı daha yukarı çıkaracağından hiç şüphemiz yok. Bizlerde Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır teşkilat gibi hareket etmeliyiz. Sabah, akşam demeden çalışmalıyız. Seçim sürecine girdik. Bundan sonra vitesi biraz daha artırıp, seçim çalışmalarına ağırlık vermeliyiz.” dedi 
 

‘ÇORUM GARANTİ GİBİ GÖRÜLEBİLİR AMA…’
Alıncak bir oyun önemine değinen Akar; “Belki Çorum garanti gibi görülebilir ama bizim Çorum’da alacağımız yüksek oy oranı Cumhurbaşkanımıza destek olacaktır. Sadece Çorum için değil Türkiye için, geleceğimiz için, çocuklarımız için, memleketimiz için çalışacağız. Ulukavak mahallesi olarak sandığa bir tane fazla oy attırırsanız emin olun Allah size bu dünyada da öbür dünyada verecektir.” şeklinde konuştu. 
Konuşmasında seçim çalışmalarında da bahseden Akar, bütün mahallerde teşkilatlanmayı tamamladıklarını söyledi. Göreve geldiği günden bu yana iki yıl içerisinde üye sayısını 2 katına çıkardıklarını ifade eden Akar, 31 Mart seçimlerine 3 ay gibi kısa bir süre kala  sandık, okul ve kat görevlilerinin hazır olduğunu kaydetti.

Editör: Haber Merkezi