AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çakır İnşaat & Hafriyat’ı ziyaret ettiler.
Şirket yetkilileri Abdullah, Şaban, Adem, Mustafa Erdem, Kemal ve Ömer Torun yer aldığı ziyarette Dr. Halil İbrahim Aşgın, daha önce kamuoyuna açıkladığı projelerinden bahsederek, “Çorumumuz her alandan gelişsin, kalkınsın istiyoruz. Tek amacımız var o da üretken belediyeciliğin devamını sağlamak” dedi.


AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, yerel seçimlerin genel seçimden daha önemli olduğuna dikkat çekerek, “Bu ülkede bir beka sorunu var. Ülkemizin geleceği tehlike altındadır. Oy verirken bunları göz önünde bulundurun” diye konuştu.


Çorum’da AK Parti’nin tek rakibi olarak CHP’yi gösteren Ceylan, “Bu seçimde ya AK Parti kazanır, ya da CHP kazanır. CHP kazansın mı istiyorsunuz? ‘AK Parti’ye bir ders verelim’ diyorsanız buyurun o zaman CHP kazansın. Mührünüzü Türkiye’nin bekası için AK Parti’ye basın ki, ülkemizin yarınları daha güzel olsun. Vatan giderse hiçbirimizin malının mülkünün önemi kalmaz. Vatan giderse Türkiye eski günlerine döner. Allah korusun” dedi.

Editör: Haber Merkezi