CHP Çorum Kadın Kolları, 24 Kasım Öğretmenler Gününde emekli öğretmenleri ziyaret ederek, günlerini kutlayıp çiçek hediye etti.
CHP Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke beraberinde CHP'li kadınlarla, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Çorum’daki Köy Enstitüsü kökenli emekli öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladılar. 


CHP'li kadınlar, günlerini kutladıkları emekli öğretmenlere çiçek takdim ettiler. 
Emekli öğretmenlerin günlerini kutlayan CHP Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke,  "Hepimizin üzerinde emeği olan siz değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” dedi.


CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Güneş ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Temam Çakar ve Seliha Beker’in de eşlik ettiği ziyarettin ilk durağı, Hasanoğlan Köy Enstitüsü mezunlarından emekli öğretmen Ali Nazmi Er’in Yeniyol Mahallesi’ndeki evi oldu.
Hasanoğlan Köy Enstitüsü’nün 1951 yılı mezunlarından, emekli gazeteci Bilhan Er ve CHP eski İl yöneticilerinden Ümit Er’in de babası olan 88 yaşındaki emekli öğretmen Ali Nazmi Er, ziyaretten dolayı CHP’li kadınlara teşekkür etti.

Ziyarette Köy Enstitüleri ile ilgili anılarını da tazeleyen emekli öğretmen Ali Nazmi Er, “Köy Enstitüleri kapatılmasaydı, Türkiye bugün daha bir iyi noktada olurdu” diye konuştu.


CHP’li kadınlar, daha sonra Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden Hasanoğlan Enstitüsü mezunlarından emekli öğretmenler Ali Rıza Taşkırdı, Ali Öztürk ve Hamdi Şentürk’ü ziyaret ederek, günlerini kutlayıp, birer çiçek takdim ettiler. 

Editör: Haber Merkezi