ENİSE AĞBAL ÜŞÜMÜŞ

Traktörüyle Ankara'ya kadar gidip, AK Parti Genel Merkezi'ne AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı müracaatı Yunus Ölçer gazetemizi ziyaretinde, "Çiftçinin sesi olmak için yola çıktım." dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'a milletvekili olmakla ilgili hedef ve sebeplerini sıralayan Yunus Ölçer, birinci sebebini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye destek vermek amacı olarak açıklarken, bir diğer sebebinin de TBMM'de çiftçinin sesi olmak olarak ifade etti.

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Yunus Ölçer, ziyaretteki açıklamasında şunları dile getirdi, "Meclis'te özelde çiftçiyi, genelde Çorum'u temsil etmek için adayım. İçinde bulunduğumuz önemli süreçte, AK Parti'nin her şart ve ortamda desteklenmesi gerektiğine yürekten inanıyorum.

Birinci sebebim, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin yanında olduğumu ifade etmek, ikinci sebebim ise TBMM'de çiftçimizin sesi olmaktır.

Tarım her zaman bu ülkenin önemli ve stratejik bir sektörü halindedir. Hiç bir zaman göz ardı edilecek bir durumda değil. Tarımsal alanda yapılacak tüm yenilik ve çalışmalarda, arazinin tozunu yutmuş, harmanın güneşini yemiş insanların fikirleri olmalıdır. Masa başından yapılacak çalışmalarla tarımın sorunlarının çözülemeyeceğine inanıyorum.

Eğer nasip olur da milletvekili olursam, tarım başta olmak üzere, Çorum'un tüm sorunlarının çözümünü birinci görevim kabul ederek, samimiyetle çalışacağım."