AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, gazetemizi ziyaretinde, Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın belediye başkan adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çorum'un Halil İbrahim Aşgın'ın adaylığını sahiplenip sevinçle karşıladığını anlatan Ceylan, "Halil İbrahim Aşgın bütün mahallelerimizin hiç birine ayrı gözle bakmadan, Çorum'da yaşayan, nefes alan, hayatını idame ettiren tüm insanlarımıza eşit şekilde hizmet edecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve Kadın Kolları Başkanvekili Hatice Kırcı'nın da yer aldığı ziyarette, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'a çalışmalar ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Sami Ceylan, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Çorum Belediye Başkan Adayımız olarak yakından tanıdığımız, yıllardır beraber arkadaşlığımız olan, kardeşimiz, STK'larda yıllardır görev yapmış, adeta vakıf insanı, üniversitede de öğretim üyesi olarak siyaset biliminde doktorasını bitirmiş bir kardeşimiz olan Halil İbrahim Aşgın'a görev tevdi etti." diye konuştu.

Adaylarının açıklanmasından sonra ilk ke  bir arada olduklarını, Aşgın'ın geçen hafta il dışında olması nedeniyle  süreci birlikte bu hafta sonu başlattıklarını anlatan Ceylan, bu süreci hep birlikte el ele devam ettireceklerini söyledi.

AK Parti Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, ziyarette şunları ifade etti; "Çorum adına yapacağımız çok şey var. 1994'de Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Başkanlığından itibaren, bu çizginin o zamandan bu yana gelen belediyecilik anlayışı, AK Parti'nin kurulmasından itibaren de tüm belediye başkanlarına bir şiar oldu.

HİZMETLERİMİZ TAKDİRE ŞAYAN

Çorum'da hamdolsun üç dönemdir AK Parti belediyeciliği ile güzel hizmetler yapıldı. Yapılan tüm hizmetler takdire şayandır, Çorum'un adeta çehresi değişti. Bu sadece bizim görüşümüz değil , dışardan gelen herkesin görüşü bu yönde. Günümüzde bu yeterli değil, sadece yapılanla kalmamak lazım, çağın gereksinimi olan insan yaşantısını daha da kolaylaştıracak anlamda belediye hiç bir zaman durmaması lazım.

AŞGIN SEVİYEYİ ARTIRACAK

Belediye şehrin lokomotifidir, merkez belediye tüm ilçelere abilik yapar, Çorum'daki yakalanan güzel işler tüm ilçelere yansır, yıllardır bu camiada olan  Halil İbrahim Aşgın kardeşimiz, bu seviyenin de üstüne ekleyerek gidecek, bundan hiç bir şüphemiz yok.

HERKESE AYNI GÖZLE BAKACAĞIZ

Çorum halkına şu taahhüdü vermek isterim, yıllardır Çorum'da yöneticilik yapıyoruz. Bu süreçte şunu bilsinler ki Çorum'da Halil İbrahim Aşgın tüm mahallelerin hiç birine ayrı gözle bakmadan, Çorum'da yaşayan, nefes alan, hayatını idame ettiren tüm insanlarımıza eşit şekilde hizmet edecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kendisiyle de istişare ettiğim için iyi tanıdığım için, onun adına da konuşuyorum ve rahatlıkla taahhüt edebiliyorum. Taahhüt önemli bir meseledir.

BAŞARI İÇİN TÜM ÖZELLİKLER ADAYIMIZDA MEVCUT

Sonuna kadar belediyenin kapısı halka açık olacak. Sayın başkan orada olduğu sürece ne işi olursa olsun, kapı açık olacak ve vatandaş girip derdini söyleyip konuşacak. Dertlere azami şekilde özen göstereceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Mütevazi yapısı, yeni bir anlayış, sıcak kanlılık, insana dokunmak, hoşgörü en önemlisi de adil ve hakkaniyet yönetimi içinde olmak üzere, bunların hepsi de Halil İbrahim Aşgın kardeşimizde var

HERKESE EŞİT MUAMELE

31 Mart gecesi Çorum halkı görevi bize tevdi ederse, bu konuda da halkımıza sonsuz güveniyoruz, her zaman bize ve davamıza sahip çıktılar. Bu süreçte de devraldığımız zaman herkese eşit muamele olacağından kimsenin şüphesi olmasın, bir vatandaşımıza ne muamele yapılıyorsa diğerine de aynı yaklaşımla davranılacaktır.

2019-2024 sürecinde görev üstlenince halkımız, Halil İbrahim Aşgın kardeşimizin bu yönünü bilip gördükçe daha iyi tanıyacak, bu söylediklerimizin boş olmadığını  havada kalmayacağını çok iyi görecekler ve izleyecekler. Söylemlerimizin şahsıyla bütünleştiğini çok iyi görecekler, bundan zerre kadar şüphemiz yok.

ÇORUMSPOR HEPİMİZİN DEĞERİ

Belediyecilik, sadece alt yapı üst yapı değildir. Kültürel anlamda da bir belediyecilik örneği sergiledik. 15-16 yılımız bu konudaki başarılı örneklerimizle dolu. Bu dönemde de inşallah şunun altını çiziyoruz ki bizim için Çorumspor önemli, spor camiası da rahat olsun, istişarelerimizi yaptık, Çorumspor bulunduğu noktadan hep beraber el ele layık olduğu yere gelecektir. Mevcut bir yönetim var, bu arkadaşımızla birlikte bu yolda devam edeceğiz. 7-8 takviye ile takım iyi bir yere gelecek. Mayıs'ta Çorumspor'un 2. ligde yerini alması, inşallah sayın başkana nasip olacak.

Her anlamda Çorum'un bir tık daha yukarı çıkacağını görüyorum, her anlamda zaten güzel bir şehrimiz var, geçmişte görev alan tüm başkanlarımıza kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bunlar bayrak yarışıdır, Çorum bizim, sevdamız. Koltuğa kim oturduysa görevini layıkıyla yerine getirecek diyorum."

Editör: Haber Merkezi