RECEP MEBET
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez dün AK Parti Çorum İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Parti binası önünde çiçeklerle karşılanan Bakan Fatih Dönmez, düzenlenen toplantıda teşkilat yöneticileriyle bir araya geldi.
Toplantıya AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

AHLATCI: ‘ÇORUM, AK PARTİ DÖNEMİNDE DOĞALGAZLA TANIŞTI’
Parti binasında düzenlenen toplantının açış konuşmasını yapan Yusuf Ahlatcı, “Çorum, AK Parti iktidarları döneminde doğalgazla tanıştı” dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i Çorum’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Ahlatcı, şehir merkezinin yanı sıra ilçelerdeki enerji yatırımlarının süreceğini söyledi.
Ahlatcı, toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

 

DÖNMEZ: ‘ÇORUM, GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK’
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ulusal ve yerel kalkınmanın sürmesi açısından 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Türkiye’nin 2023 vizyonunu yerelde hayata geçirecek temsilcilerin bu seçimde belirleneceğini belirten Fatih Dönmez, “Hizmet kervanımızda Çorum’un ve ilçelerimizin de yer alması bizim gücümüze güç, heyecanımıza heyecan katacaktır” dedi.
AK Parti İl Başkanlığı’nda katıldığı toplantıda yerel yönetimler alanında sahip oldukları tecrübeye de dikkat çeken Bakan Dönmez, şöyle konuştu:

 

‘ÇORUMLU’NUN DESTEĞİNİN ARTARAK DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM’
“Çorum, son dönemde sıkça ziyaret ettiğim, her gelişimde şehirleşme adına daha gelişmiş gördüğüm bir kentimiz. Tarımıyla, sanayisiyle ön plana çıkan Çorum, enerji alanında yatırımlarımızın olduğu bir şehrimiz.
Doğal kaynaklar alanında, başta linyit olmak üzere çeşitli faaliyetlerimizin olduğu Çorum, bugüne kadar hep AK Parti ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a destek vererek yanında yer aldı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde de Çorumlu’nun desteğinin artarak devam edeceğine inanıyorum.

 

‘BELEDİYECİLİKTEKİ BAŞARIMIZI TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA TAŞIDIK’
AK Parti zaten kendini öncelikle belediyecilik hizmetlerinde ispat etti. Cumhurbaşkanımız’ın Belediye Başkanlığı döneminden başlamak üzere, belediyecilikteki başarımızı kurumsal anlamda Türkiye’nin dört bir yanına taşıdık.
31 Mart’ta ülkemizin 2023 vizyonunu sürdürecek kadroların yerel temsilcilerini seçmiş olacağız. Ulusal ve yerel kalkınmanın sürmesi açısından bu seçim son derece önemli. Elbette ki seçmenin tercihine saygımız sonsuzdur. Ancak bu hizmet kervanında, treninde Çorum’un ve ilçelerimizin de yer alması bizim gücümüze güç, heyecanımıza heyecan katacaktır.”