FATİH BATTAR

 Aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Çorum’u daha yeşil, yatay büyüyen ve trafik sorunu olmayan bir şehir haline getireceklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çorum Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Özgür Kılıç için Cumartesi günü parti binasında aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

‘Bilgim, birikimim, tecrübem ve mesleğim gereği bu görevi layıkıyla yapacağıma inancım tamdır’ diyen Kılıç, şaibesiz, şeffaf, hak ve adaletle bütün Çorum’u birleştireceğini belirtti. Çiftçi, esnaf, emekçi ve sanayici ile üreten, büyüyen bir Çorum’u hep birlikte inşa edeceklerini aktaran Kılıç;  “Türkiye’de temizliği ve ticareti ile örnek olan Çorum’u yeniden Anadolu’nun Aslanı yapacağız. Çorum üzerinde görünmez çizgilerle bölünmüşlüğü kaldıracağız. Hiç kimseye hizmette, dil, din, ırk ve mezhep ayrımı yapmayacağız. Gün barışma, birleşme ve büyüme günüdür. Omuz omuza çalışıp yeniden Çorum’u inşa edeceğiz.” dedi

Çorum’un sorunlarını çok iyi bildiğini kaydeden Kılıç; “43 yıldır bu şehirde yaşayan birisi olarak şehrin tüm sorunlarını çok iyi biliyorum. Günü birlik çözümlerle değil, İnşaat Yüksek Mühendisi olarak tüm toplumun görüşlerini alarak projelerle görev yapacağız.  Daha yeşil, yatay büyüyen ve trafik sorunu olmayan bir şehirde yaşayacağız. Ben makam odasında oturan bir başkan olmayacağım. Çorum’u iyi tanıyan halkla iç içe olan bir belediye başkan adayı olarak mühendisler ordusuyla çalışıp görevi layıkıyla yapacağıma söz veriyorum. Çorum’da sosyal belediyecilik anlayışla ‘Rant İçin Değil, Halk İçin’ sloganıyla Çorum’u Anadolu’nun parlayan yıldızı yapmaya söz veriyorum. Eşit ve adaletli olamaya söz verdik onun için İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı’nı bırakıyorum.” ifadelerini kullandı.  

Aday tanıtım toplantısında CHP Çorum Milletvekili Av Tufan Köse, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke ve çok sayıda partili de hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi