M.BURAK YALÇIN

AK Parti Çorum Milletvekili ve Genel Merkez MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, MHP ile mezara kadar ittifak yapacaklarını belirterek, “Çorum’da Belediyeyi almaya daha yakın parti hangisiyse tabanda bunun birlikteliğini sağlayacağız. Onun için Çorum’da AK Parti’nin kazanması gerekiyor” dedi.

AK Parti Buharaevler Mahallesi seçim bürosu açılışında konuşma yapan bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesmek isteyenlere ders vereceklerini belirterek, “Eğer Yeni Zelanda’da hain Müslümanları katlettikten sonra Recep Tayyip Erdoğan’ın da yok olması gerekir diyorsa bu zihniyetin devamına Çorum’da da Türkiye’de de ders vereceksiniz. Bu seçimde ezanı yuhalayanlara, Kürdistan’a oy veriyorum diyenlere ders vereceğiz” dedi.

Bu seçimlerin yerel seçim modundan çıktığını, Tayyip Erdoğan’a sahip çıkma seçimine döndüğünü vurgulayan Milletvekili Ceylan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Dünya coğrafyasında Türkiye’den başka iç savaşı olmayan, kardeş kardeşe kurşun sıkmayan, bölemedikleri, parçalayamadıkları başka bir ülke kalmadı. Gezi olayları, 17-25, en son da 15 Temmuz’u yaptılar. Yine de bölemediler.

Artık son dönemeçteyiz. Ya Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye hızlı koşmaya devam edecek ya da Türkiye düşmanları sevinecek. Bunun kararını vereceğiz. Çorum’da ya CHP ya da AK Parti kazanacak. Cumhur ittifakında MHP ile mezara kadar ittifaktayız. Hangi parti Belediyeyi almaya daha yakınsa tabanda bunun birlikteliğini sağlayacağız. Onun için Çorum’da AK Parti’nin kazanması gerekiyor.”

Editör: Haber Merkezi