MURAT ÇETİN
MHP Çorum Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin gazetemizi ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. AK Parti’yi CHP geliyor diye korku siyaseti yapmakla suçlayan Şahin, “Çorum’da CHP kazanırsa, sorumlusu AK Parti olacaktır. Çorum’un birinci partisi MHP’dir. CHP ve AK Parti’nin kazanma ihtimali yok, 31 Mart’ın galibi MHP’dir.” dedi. 

Çorumlu seçmenleri MHP çatısı alnıtda birleşmeye davet eden MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin’in ziyaretine Ülkü Ocağı Başkanı Yavuz Ünlü ve Belediye Meclisi birinci sıra adayı Seliem Güloğlu ve Ülkü Oücağı üyesi gençler de katıldı. 

CHP geliyor diye insanları korkutmanın çaresizlik belirtisi olduğunu dile getiren Kenan Şahin, Genel Yayın yönetmenimiz Erol Taşkan’a yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi, “Seçim çalışmaları kapsamında yaptığımız faaliyetlere karşı halkımızın teveccühünden son derece memnunuz. Üzüldüğümüz bir nokta AK Partili siyasilerin geçmiş seçimlerden kalma bir alışkanlığının tekrar etmiş olmasıdır. Malesef halkımızı korku ile ikna yoluna çalışmaktadırlar.

Milliyetçi Haretet Paritisi’ne verilen oylar CHP’ye gitmektedir diye asılsız, mesnetsiz ithamlarda bulunmaktadırlar. Hemen hemen her seçimde başvurdukları bu yol, bu seçimde işe yaramayacaktır. İnsanlarımız korku siyasetine destek vermeyecektir.  Çorum’da seçmenin toplanma adresi MHP’dir. Anketler, kamuoyu araştırmaları ve halkımızdaki genel kanı partimizin birinci parti olduğunu göstermektedir. AK Parti bizden geridedir, seçmen bölünmek istemiyorsa MHP’de toplanmalıdır, toplanacaktır. 

Seçimlerde AK Parti’ nin yaptığı bu yanlış strateji, seçimleri CHP’ nin kazanmasına sebep olursa, sorumluluk kendilerine ait olacaktır. Çorumlu bu eski ayak oyunlarını biliyor, unutmadı, ama bu sefer gereğini yapacaktır. Hemşehrilerimiz hizmet üretmeyen kısır siyasetten yatırım alamayan şehir politikalarından ve kaybettiğimiz  onca değerden haberdardır, farkındadır.

16 yıllık iktidar olmanın ve 16 yıldır belediyeyi idare etmenin sonunda, yaptıkları hizmet ve yatırımları anlatmak yerine, CHP geliyor diye insanları korkutmak, sadece çaresizliklerinin belirtisidir. Buradan AK Partili seçmenlere de sesleniyorum, son derece rahat olabilirler, CHP ve AK Parti’nin seçim alma ihtimali yoktur, 31 Mart seçimlerinin galibi MHP olacaktır. Tüm vatandaşlarımızı MHP sancağı altında birleşmeye davet ediyoruz.”