FATİH AKBAŞ

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Erol Kavuncu seçim çalışmalarına başladı. Uğurludağ, İskilip ve Bayat'ı ziyaret eden Kavuncu, ilgiyle karşılandığı ilçelerde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı için kurtuluş reçetesi tarifini yapan Kavuncu, "Cumhur İttifakı bu milletin kurtuluş reçetesidir. Milletimizin hizmetkarlığına talibiz." dedi.

Parti teşkilatları ve belediye ziyaretleriyle, ilçe olarak kendisine verilen destek ve gösterdikleri samimiyet nedeniyle teşekkür ettiğini bildiren Kavuncu, "Çorum'un tüm ilçeleri bizim için değerli ve önemlidir. Biz milletimizin hizmetkarlığına talip olduk. Rabbim yolumuzu açtı çok şükür. Milletimizin desteğiyle hizmet yolunda yürüyeceğiz. Cumhur İttifakı, bu milletin kurtuluş reçetesidir." diye konuştu.

Önceki gün gerçekleştirilen ilçe ziyaretlerinde ilk olarak Uğurludağ, ardından İskilip ve son olarak da Bayat'ı ziyaret eden Kavuncu, her üç ilçede de vatandaşın yoğun ilgisi ve memnuniyeti ile karşılaştı.

Parti teşkilatlarını da ziyaret ederek, partililerine teşekkür eden Kavuncu, başarının mimarının parti teşkilatları olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi