RECEP MEBET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Şahin dün beraberindeki heyetle Çorum Esnaf ve Sanatkârları Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Kooperatif Başkanı Vedat Canbek’in Ankara’da olması nedeniyle katılamadığı ziyaret, Başkan Vekili Necati Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Şanal’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Kooperatif Müdürü Cihan Olur’un da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kenan Şahin, Esnaf ve Sanatkârları Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Çorum esnafının en büyük destekçisi ve gururu olduğunu söyledi.

Esnaf ve sanatkârların yaşadığı sorunların çözüm yolunun birlik ve beraberlik ruhundan geçtiğini vurgulayan Şahin, Çorum Belediyesi’ni yönetmeleri halinde söz konusu problemlerin çözümü için gayret edeceklerini kaydetti.

‘ZİNCİR MARKETLERİN SALTANATI SON BULACAK’

İşyeri açma ruhsatından çevre temizlik vergisine kadar esnafın belini büken tüm meselelerle yakından ilgileneceklerini anlatan Şahin, “Belediye olarak esnafa köstek değil destek olacağız” dedi.

“Esnaf canlı olmadan toplum yaşayamaz” diyen Şahin, “Öncelikle küçük esnafımız ayakta kalmalı. Bunun için ulusal mağaza zincirlerini Çorum’a sokmama sözü veriyoruz. Halk bize yetkiyi verirse üç harfli zincir marketlerin saltanatı sona erecek. Çorum esnafı, şehrimizle birlikte büyüyecek” diye konuştu.

‘SORUNLAR ELBİRLİĞİYLE ÇÖZÜLEBİLİR’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Esnaf ve Sanatkârları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Necati Şimşek, iş dünyasında yaşanan sıkıntıların elbirliğiyle çözülebileceğini söyledi.

Esnaf ve sanatkârların sıkıntılarına vakıf isimlerin aday olmasının Çorum için avantaj olduğuna işaret eden Şimşek, MHP Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Şahin’e başarılar diledi.