FATİH AKBAŞ

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Teşkilatını ziyaret etti.
AK Parti toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete katılım yüksek oldu. Burada ilk olarak Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’a çiçek takdim etti.


İlk konuşmayı yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, “Halil İbrahim kardeşimizle STK’larda beraber çalıştık. Her zaman birlikte hareket ettik. Uzun zamandır gönül birlikteliğimiz var. O belediyeciliği hepimizden iyi biliyor.  Bu toplulukta gösteriyor ki Belediye Başkan adayımız Halil İbrahim Aşgın’dır. Kendisini tanıyorum kişiliğini biliyorum, kendisine kefilim. AK Parti Belediyeciliğinin güzel hizmetlerini katlayarak daha iyi yerlere getireceğine şehrimizi en iyi yere getireceğine ve projelerinin açılışlarını da sizlerle birlikte yapacağını biliyorum. Belediye O’nun döneminde altın çağını yaşayacaktır. Bizde AK Parti Teşkilatları olarak gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Bizler kendisine köstek değil destek olacağız” dedi.


Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları ile aynı yolda yürümekten memnun olduğunu ifade ederek, Belediye Başkan Aday Adayı olduktan sonra hemen proje ekibi kurduğunu ve 19 mega proje 100 tanede sosyal proje hazırladıklarını söyledi.
Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini kaydeden Aşgın, “Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere selamı var. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde sizlerden rekor beklediğini belirtti. Bu şehri hep birlikte en iyi yerlere taşıyacağız” diyerek sözlerini tamamladı.