FATİH BATTAR
Gülabibey Mahalle Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da Belediye Başkanı Adayı Halil İbrahim Aşgın olduğunu belirterek, hiçkimsenin suyu bulandırmaya ve bulanık suda balık avlamaya kalkmaması gerektiğini söyledi.
Ceylan; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız 31 Mart mahalli idariler seçimi için Çorum adayımızı Halil İbrahim Aşgın diye açıkladı. Hiç kimse suyu bulandırtmaya, bulanık suda balığı avlamaya kalkmasın. Hiç kimse suyu bulandırıp bu sudan nemalanmaya kalkmasın onlara ekmek yok.” dedi
31 Mart Mahalli İdariler seçimin neden önemli olduğunu anlatan Ceylan, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girme yolunda emin adımlarla gittiğimiz sürece bizim başımızda Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece Türkiye’de huzur ve refahı bozmak için, Türkiye ile uğraşanlara fırsat vermemek için her seçim bizim için önemlidir. 


Ne zaman nefes aldık, ne zaman bu ülke koşmaya başladı önümüze en engel çıkardılar. O yüzden her seçim bizim için önemli ve her seçim dönüm noktası. Her seçim sadece Türkiye’deki 80 milyonu değil, dünyadaki mazlumlar için önemli. Biz yürüdükçe bizim önümüzü kesmeye her zaman çalışacaklar. Ne zaman rahatlarız biliyor musunuz? Dünya 5’ten büyük olduğu zaman. Onun için hem içerden hem de dışardan gelen saldırılara göğüs germeliyiz. 
 

KİMLERLE MÜCADELE ETTİĞİMİZİ İYİ BİLİN
Kimlerle mücadele ettiğimizi iyi bilin. Saadet Partlilierin destekleriyle Serra Kadıgil denilen kadın CHP İstanbul Milletvekili seçildi. Attığı tweetleri biliyormusunuz? Bizim değerlerimize, ezanımıza saldıran bu kadın Saadet Partlillerin destekleriyle milletvekili seçildi. Bu kadın ve bu zihniyetteki insanlar seçim dönemlerinde yanınıza gelip oy isteyecekler. Size güleryüz gösterecekler ama içlerindeki zihniyet aynı olacak. Değerlerimize ve ezanımıza saldırmaya devam edecekler. Biz büyük fotoğrafa bakacağız. Geçmişi unutmayacağız. Geçmişi unutursak geleceğimizi kuramayız.”

Editör: Haber Merkezi