AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da birlik ve beraberliğin devam etmesi adına gönül elçisi kadınlarla biraraya geldi.

Yapılan açıklamaya göre, Buharaevler Mahallesinde yapılan ev sohbetine; Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl SKM Başkanı Murat Günay, İl Teşkilat Başkanı Emre Turan, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Kırcı katıldı.

Toplantıda konuşan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 31 Mart’ta yapılacak olan seçim çalışmalarında insanları sağ-sol, alevi-sünni ayrımı yapılmadan birlik ve beraberlik mesajları verilerek sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

Çorum'un sahip olduğu sosyolojik dokusuyla bölgesinde örnek bir kent olduğunun vurgu yapan Ceylan, seçimler öncesinde ve sonrasında da kentteki huzur ikliminin devam etmesi temennisinde bulundu.

Çorum’da birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının devam etmesi adına bir araya geldiklerini ifade eden Ceylan, "Bazıları Çorum’un huzurunu kaçırmaya çalışıyor. Çorum sıcacık insanların aynı duygularla birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığı bir huzur kentidir. İlimiz Alevisiyle, Sünnisiyle, Kürdüyle Türküyle bir bütündür." diye konuştu.

‘TERÖRÜ BİTİRMEK İÇİN EL ELE VERMELİYİZ’

Çorum halkının refah seviyesinin yükseltilmesi için hep birlikte çalışılması gerektiğine vurgu yapan Ceylan, "Ülkemizde meydana gelen teröre hep birlikte karşı durmalıyız. Terörün dini, dili, ırkı olmaz. Biz teröre alevisiyle, sünnisiyle şehit vermiş bir milletiz. Bu nedenle terörün bitmesi için hep birlikte el ele vermeliyiz" şeklinde konuştu.

Toplantı hakkında açıklama yapan İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, "Buharaevler Mahallesinde ne istediğini bilen gönül elçisi hanımefendilerin kapılarını çaldık, sıcak hanelerine misafir olduk. Bizleri evinde ağırlayan hane sahipleri Ayşe Göktepe, eşi Aydın Göktepe’ye ve ayrıca aydınlık yarınlarımıza ışık tutacak evlatlarımızın yetişmesinde katkı sunan değerli öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi