MURAT ÇETİN

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Harun Uysal, gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'a 24 Haziran seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Harun Uysal, "Kendi işimi değil, milletin işini takip eden milletvekili olacağım." dedi.

Milletvekili Aday Adayı olmasının sebeplerini de sıralayan Harun Uysal, kendi nefsine katkı sağlamaktan öte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlu ve onurlu yürüyüşüne destek olmak için, ben de varım demek için yola çıktığını belirterek, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için adeta dönüm noktası niteliğinde olduğunu söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü bir yönetim sergilemesi için milletvekili sayısı itibariyle de güçlü olması gerektiğinin altını çizen Uysal, kendisini AK Partili olarak kabul eden ve Cumhurbaşkanı'na sevgi duyan herkesi bu hassasiyetle çalışıp, memleketin geleceğini inşa etmede sorumluluk üstlenmesi gerektiğini söyledi.

Bu duygu ve düşüncelerle, partisinin emrinde ve hizmetinde olmak için milletvekili aday adayı olduğunu bildiren Uysal, ziyaretteki açıklamasında şunları söyledi, "Amacımız kendi nefsimize katkı sağlamak değil, Sayın Cumhurbaşkanımız'a destek için buradayız, vekillik nasip olur olmaz orasını Allah bilir, partimin kararına her zaman saygılıyım, asıl önemli olan Cumhurbaşkanımız'ın çok güçlü bir şekilde Başkan olarak seçilmesidir.

24 Haziran seçimleri, Cumhuriyet tarihinin dönüm noktalarından birisidir. AK Parti'ye, barışa, huzura, düzene ve kardeşliğe bizlerin ve memleketimizin her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Bir yerde istikrar ve güçlü bir siyasi irade olmazsa, millet idaresi güçlü bir şekilde yansımazsa, orada huzur ve istikrar olmaz. Huzur ve düzenin olmadığı yerde yatırımlar gelmez, sermaye kaçar

Türkiye'nin ve çocuklarımızın geleceğini daha da güvenli noktalara taşıyacak yeni bir hükümet sistemine geçiyoruz. Eğer nasip olursa, milletvekili olarak Çorum'a ve ülkeme hizmet etmek istiyorum. Kendi işini değil milletin işini takip eden milletvekili olacağım."

Editör: Haber Merkezi