DEVA Partisi Oğuzlar İlçe Başkanlığında Kazım Karaağaç güven tazeledi.

Oğuzlar İlçe Başkanlığı Kongresine, DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu ile il ve ilçe teşkilatından yöneticiler katıldı.

Kongrede Kazım Karaağaç güven tazeleyerek İlçe Başkanlığı'na seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Bekir Ceylan, Bekir Kolbaşı, Ahmet Gözel, Mehmet Ali Afşar, Muzaffer Yumak, Muharrem Kirbıyık, Abdulkerim Gözel seçildi. 
Kongrede konuşan İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak görev alanları kutladı.

Vargeloğlu, “DEVA siyasi hareketi olarak biz; Türkiye toplumunun farklılıklarını ve doğal taleplerini göz ardı etmeyen, çatışmacı, ayrıştırıcı, ötekileştirici öfke dilinden uzak duran, kuşatıcı, uzlaştırıcı, çoğulcu, katılımcı, rasyonelliği, vicdan, akıl ve bilimle harmanlayan, sahici bir söylemle politika yapacağız.

Partimizin her kesim ve herkes için söyleyeceği sözü ve yapacakları vardır. Özellikle de kadınlarımız, gençlerimiz ve çocuklarımız için sözümüz ve yapacaklarımız vardır. Kadının siyasi ve ekonomik hayata, hak ettiği seviyelerde katılımı öncelikli hedeflerimizdendir. Gençlerimize hak ettikleri şekilde özgür, müreffeh bir hayatı, adil bir gelir paylaşımını sağlayacağız.

Barış ve kardeşlik ortamını, güven ve huzur ikliminde geliştireceğiz. Ümit siyaseti yapacağız. Korku siyasetine tamah etmeyeceğiz. Kimlik ve bölge siyaseti yapmayacağız. Kutsallarımızı siyasete alet etmeyeceğiz. Sorunlarımızı daha fazla demokrasiyle çözeceğiz.” diye konuştu.