M.BURAK YALÇIN

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 21 köyün içme ve sulama suyu ihtiyacını karşılayacak olan Şendere göletinin yaklaşık 2 ay içerisinde hizmete sunulacağını açıkladı.

AK Parti İl Genel Meclisi Ekim ayı grup toplantısını gerçekleştirdi.

Dün parti merkezinde gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti iktidarı ile birlikte köylerde yaşanan alt yapı sorunlarının çözüme kavuşturulduğunu ifade ederek, kırsal kesimlerdeki temel sorunların büyük oranda çözüldüğünü, İl Genel Meclisi’nin yapacağı son çalışmalarla köylerin zaruri ihtiyaçlarının tamamlanacağını söyledi.

AK Parti iktidarının Çorum’da olduğu gibi Türkiye sathında da hizmetleri en üst seviyeye çıkardığını ve bunun haklı gururunu yaşadığını dile getiren Karadağ, “Artık eksik kalan işler yada yenilemelerle ilgili yaptığımız çalışmalar sezon sonuna doğru birkaç noktada beklediğimiz parasal destekler vardı. Bunlar geldi. Köy-Des kaynakları ilçelerin tamamına iletildi. Köy-Des kanalıyla yapılacak hizmetlerimiz görevlilerin kontrolünde yatırım için harcanacak. İçmeye suyu ve kanalizasyon tamamlanması gereken yerlerimiz var. Bunlarla ilgili Özel İdare ve Valilik meclisinde onayı ile çıkardığı kararla 17 milyon lira İller Bankası’ndan destek istemiştir. Bu kaynakta geldi. Bu ödeneği de projelendirilen yerlere harcayacağız” diye konuştu.

21 köyün içme ve sulama suyu ihtiyacını karşılayacak olan Şendere göletinin yaklaşık 2 ay içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağını açıklayan Karadağ, göletin hizmete girmesiyle birlikte kendilerine yöneltilen haklı serzenişlerinde sona ereceğini ifade etti.

Meclisin bugüne kadar güzel çalışmalara imza attığının da altını çizen Karadağ, “Yerel seçimler yaklaşıyor. Meclis üyelerimiz hangi yerleşim yerine giderlerse gitsinler gerek muhtarlar gerekse kırsal kesimde yaşayan vatandaşlar tarafından yerel milletvekili gibi karşılanıyorlar. Bizim davamız millete hizmet davası diyen cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi