FATİH AKBAŞ

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Belediye’ye gelişinde Başkan Zeki Gül tarafından çiçekle karşılanan Başkan Adayı Aşgın’da Başkan Gül’e çiçek takdim etti.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde rekor oy almak için tüm teşkilatlarıyla birlikte gereken neyse yapacaklarını söyledi.

Halil İbrahim Aşgın’ın tecrübeli bir isim olduğunu kaydeden Karadağ, “Bu görevi Belediye Başkan Aday Adaylığında ismi geçen herkesten daha iyi yapacaktır. Rekor oy alacağımıza da eminim” dedi.


 

Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’da yaptığı konuşmada AK Parti İl Teşkilatıyla el ele verip seçimlerde rekor oy almak için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizerek, “Allah bu görevi Belediye Başkan Aday Adaylığını bize nasip etti. Veballi bir iş ve bizde bunun bilincinde hareket edeceğiz. İşimizin zor olduğunu biliyorum. Herkesten dua istiyorum” şeklinde kaydetti.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün gerçek bir dava eri ve aldığı görevi en iyi şekilde yapmaya çalışan birisi olduğunu ifade eden Aşgın, “Başkanımız Zeki Gül’ün samimiyetine ve dürüstlüğüne inanıyorum. Bizler hayatın bir imtihan olduğuna inanan insanlarız. Burada önemli olan samimiyeti bozmamaktır” diye belirtti.

Gönül belediyeciliği yapmak amacıyla yola çıktıklarını kaydeden Aşgın, “Çorum Belediyesi 2002 yılından beri AK Partili Belediye Başkanları tarafından yönetiliyor ve büyük hizmetler yaptılar. Çıta çok yüksek ve beklentiler arttı. Çıtayı olduğu yerden daha iyi yerlere taşımalıyız. Allah hepimize güç versin” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül de Belediye olarak 24 saat esaslı çalıştıklarını ve 31 Mart’a kadarda hizmetlerin aksamadan devam edeceğini söyledi.

Halil İbrahim Aşgın’ı yakından tanıdığını ve iyi işler yapacağına inandığını belirten Başkan Gül, “Elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza Çorum’dan iyi sonuçlar götürmeliyiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Ziyarete, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Turhan Candan, Ahmet Yabacıoğlu ile AK Partili Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi