M.BURAK YALÇIN

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla İyi Parti’ye geçen Çorum Milletvekili Tufan Köse’nin kötü bir örnek sergilediğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, belediye başkanları ve ilçe başkanları ile bir araya geldi.

‘ÇORUM TEŞKİLATLARI SEÇİME HAZIR’

Bugün Büyük Otel’de gerçekleşen toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum teşkilatları olarak seçime hazır olduklarını belirterek, “Seçimle ilgili Cumhurbaşkanımızla telefonda görüşme yaptık. Çorum’dan patlama beklediğini söyledi. Bizde Çorum’un seçime hazır ve her zaman kendilerinin yanında olduğunu aktardım. Biz binlerce görevlisi ile AK Parti olarak seçime hazırız. Hem merkez ilçemizde hem diğer ilçelerimizde tamamında seçim koordinasyon merkezi başkanlarımız, yönetimleri, mahalle temsilcilerimiz, sandık kurulu üyelerimiz hepsi hazır. Temayül yoklamasının hazırlıkları da tamamdır. Tarihi belli değil” dedi.

‘ADAY ADAYLIĞI SÜRECİNDE PARTİMİZE YOĞUN TALEP OLACAK’

Aday adaylığı sürecinde AK Parti’ye yoğun olarak talep olacağını, bundan da mutluluktan duyduklarını ifade eden Mehmet Karadağ,  “Bu seçimlerde aday adayı olacak tüm arkadaşlarımıza teşkilat olarak yardımcı olacağız. Genel merkezimizle istişare etmeden, onlardan izin alınmadan hiçbir arkadaşımız istifa etmeyecektir. Recep Tayyip Erdoğan’la Çorum’un sorunlarını konuşmak bana yetiyor. Daha fazlası onun takdiridir. Biz gerek milletvekilliği seçimlerinde gerekse önümüzdeki yılda yapılacak olan yerel seçimde emir eriyiz. Bize hangi görev verilirse onu yaparız.” diye konuştu.

‘KAPILI KAPILAR ARKASINDA İTTİFAK YAPMADIK’

MHP ile milli ittifak yaptıklarını, kapılı kapılar arkasında iş yapmadıklarını da vurgulayan Karadağ konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “MHP ile milli bir ittifak yaptık. Kapılı kapılar arkasında ittifak yapmadık. Bize ilkeler üzerinden siyaset yapılması gerektiği noktasında çağrıda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, geçmişten örnek aldığı siyasi liderlerin 70’li yıllardaki uyguladığı kirli ittifak, kirli siyaset Güneş Motel olayını modern Türkiye’de bir kez daha ortaya çıkardı.

‘PROJE PARTİSİNE FETÖ’NÜN UZANTILARI OY VERECEK’

Güneş Motel benzeri olaya Çorum’dan da bir milletvekilimiz başka partiye geçerek kötü bir örnek sergilemiştir. Dünün Güneş Motel olayı, dünün şemsiye partisi örneğini günümüze taşıyan CHP yine AK Parti ile MHP’nin oluşturmuş olduğu ittifakın karşısında hezimete uğrayacaktır. Şemsiye partisi gibi bir proje partisi daha ortaya çıkardılar. Projenin bir parçası da CHP’dir. Maalesef meslektaşımız olan bir milletvekili de buna alet olmuştur. İsterdim ki böyle bir şeye alet olmasın. O proje partisine FETÖ’nün uzantıları oy verecek. Vatanını, memleketini seven insanlarda bizim yanımızda yer alacak.”

Toplantının ikinci bölümü ise basına kapalı şekilde devam etti.

Editör: Haber Merkezi