CHP Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Çorum halkının yararına yapılacak her türlü hizmete destek vereceklerini açıkladı.

Çorum Belediye Meclis Toplantısında, Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de içinde bulunduğu Yavruturna Mahallesi 776 ada ve 1 numaralı parselle alakalı İmar Komisyonundan gelen plan değişikliği görüşüldü.

İmar Komisyonu tarafından Belediye Meclisi'nde gündeme getirilen maddeye göre, Çorum Valiliği ve Sağlık Müdürlüğü’nün ihtiyacı doğrultusunda söz konusu alana 3 ayrı blok inşa edilmesinin planladığı belirtildi.

Tüfekçi, gerek Belediye Başkanı Zeki Gül’ün, bölge halkının taleplerine göre hareket edeceklerini beyanı, gerek AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın yeşil alan ve ağaçlara zarar verilmeden modern bir hastanenin yapılmasının mümkün olduğu yönündeki açıklamalarının herkesin ortak beklentisi olduğunu söyledi. 

“Cumhuriyet Halk partisi olarak, Çorum halkının yararına yapılacak her türlü hizmete destek vereceğimizi bir kez daha hatırlatmak isteriz.” diyen CHP İl Başkanı Tüfekçi, “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin aynı yerinde, yeşile ve doğaya zarar vermeden modern bir hastane yapılması Çorumlular olarak hepimizin ortak beklentisi. Hem bölge insanı açısından hem de Çorum halkının kolayca ulaşabilmesi sebebiyle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin aynı yerinde yapılması isabetli bir karardır ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak destekliyoruz.” şeklinde açıklama yaptı. (Haber Merkezi)