FATİH BATTAR
AK Parti Ulukavak mahallesi Yazı Çarşı şubesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’ın katılımıyla büyük bir coşkuyla açıldı.

Açılışa AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekilleri Erol Kavuncu ve Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti SKM Başkanı Murat Günay, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ve çok sayıda partili katıldı.

İlginin yoğun olduğu açılışta bir açış konuşması yapan Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar; “Gece-gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah 31 Mart’ta Halil İbrahim Aşgın’ı, Çorum Belediye Başkanı yapacağız.” dedi 

Açılışta ayrıca Erhan Akar’ın yanı sıra AK Parti milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş protokol üyeleri ile partililerle seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet etti.