AK Parti Çorum Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi İl Koordinatörü Oğuzhan Kaya, teşkilat çalışmaları kapsamında Sivas’ta parti teşkilatları, belediye başkanları, il genel meclis ve belediye meclis üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Yapılan  açıklamaya göre, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi İl Koordinatörlüğü çalışmaları kapsamında AK Parti Sivas İl Başkanlığında Suşehri, Altınyayla, Akıncılar, Koyulhisar, Divriği, Kangal, Gemerek, Şarkışla, Gölova, Hafik ve Zara ilçe Teşkilatları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleriyle istişarelere devam ettiklerini belirten Milletvekili Oğuzhan Kaya, “Milletimizin mutlu yarınları için AK Parti olarak Mart 2019 seçimlerinde de yeni zaferler adına milletimizle çalışıyoruz.” dedi.


‘Gönül Belediyeciliği’ kapsamında tevazuunun hep ön planda tutulması gerektiğini ifade eden Milletvekili Kaya, “Gurura, kibire, hizipçiliğe AK Parti’de yer yoktur. Bizim asıl gayemiz milletimize hizmet etmek, gönüllere girmektir. Temel ilkemiz olan tevazu ile ilkelerimize bağlı kalarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En büyük referansımız olan hizmetlerimizi milletimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Bizim asli misyonumuz milletimize hizmettir. Bu yolda daha fazla çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz. Bizim hedefimiz ve amacımız bu seçimlerde de birliği beraberliği sağlayıp girdiğimiz son virajda büyük bir başarıyla çıkmak ve partimize bir oy daha fazla kazandırmaktır. Var gücümüzle çalışarak partimizin gücüne güç katacağız.” diye konuştu

Editör: Haber Merkezi