M.BURAK YALÇIN

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çorum Belediye Başkanı Aday Adayı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, 25 yıllık mesleki bilgi, birikim ve tecrübesiyle başkanlığa aday olduğunu belirterek, gönüller yapmaya geldiklerini söyledi.

Daha önce resmi olarak başvurusunu yapan MHP Çorum Belediye Başkanı Aday Adayı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin, bugün parti merkezinde basın toplantısı düzenledi.

‘ÇORUM DIŞINDA SEVDAMIZ YOK’

Çorum dışında sevdasının, yaşama hevesinin, hayallerinin olmadığını belirten Kenan Şahin, “Biz uçağı havada gören Çorumlular olarak mezarımızın da Çorum’dan başka yerde olmasına rızamız yoktur” dedi.

‘ARTIK İŞİ EHLİNE TESLİM EDİN’

Çorum’a yaptığı hizmetlerden dolayı AK Parti belediyeciliğine teşekkür eden Şahin, artık ayrılık vaktinin geldiğini ifade ederek, “Lütfen şehrimizi, değerlerimizi daha fazla yıpratmadan, işi bizlere, yani ehline teslim ediniz. Gözünüz arkada kalmasın, yarımlar tamamlanacak, hatalar düzeltilecek, çok daha iyi şeyler yapılacak. Çorumlu her şeyin en iyisine layıktır” diye konuştu.

‘BEKA MÜCADELESİNİN KÖSTEĞİ DEĞİL, DESTEĞİ OLMAYA GELİYORUZ’

Yıkmaya değil yapmaya gönüller yapmaya geldiklerini vurgulayan Şahin, konuşmasına şu ifadelere yer verdi: “Ufukta MHP görülmüş, umutlar büyümüştür. Temiz yönetim ehil kadro iş başına gelmektedir. Hiçbir kimse veya kuruluşa ne hıncımız ne de kinimiz vardır. Yıkmaya değil yapmaya gönüller yapmaya geliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Dr. Devlet Bahçeli’nin beka mücadelesinin kösteği değil desteği olmaya geliyoruz.

‘MHP BELEDİYECİLİĞİ AÇIK, ŞEFFAF VE SORGULANABİLİR OLACAKTIR’

MHP belediyeciliği öncelikle adil olacaktır. Hiç kimse hakkını almak için bedel ödemeyecektir, bedel ödeyerek hiç kimse hak sahibi olmayacaktır. Hak sahibi millettir ve bizlerde milletin bize emanetinin bekçileriyizdir. MHP belediyeciliği açık, şeffaf ve sorgulanabilir olacaktır. Yazılı veya sözlü hiçbir soru cevapsız bırakılmayacaktır. Kapalı kapılar belediyeciliği bitmiştir. MHP belediyeciliği sosyal bir belediyecilik olacaktır. Tüm sosyal yardımlar ve hizmetler aynı hızda ve kararlılıkta, daha da genişleyerek devam edecektir. MHP belediyeciliği idari kirlenmişliğe, siyasi entrikalara, yozlaşan değerlere son vermek için gelmektedir. MHP belediyeciliği hesap sorulabilen ve aynı zamanda devlet malından haram yiyenlere, nefsine uyanlara hesap soran belediyecilik olacaktır. MHP belediyeciliği öncelikle yıpranan değerlerimiz, yıpranan belediye ekonomisini tamir ve onarım belediyeciliği sonra hizmetlerini geliştiren büyüten bir belediyecilik olacaktır.

‘RAKİBİMİZ YOZGAT DEĞİL KAYSERİ’DİR’

Çorum Belediyesi zor günlerden geçmektedir. Dalgalı sularda gemiyi limana getirecek kaptan usta kaptandır. Çorumlular rahat olmalı ki, gün doğmakta ve iş ehline geçmektedir. Umut vardır, umut MHP’dir. Biz Çorumlular olarak biriz, diriyiz. Çorum eski günlerine dönmeye hazırlanmaktadır. Rakibimiz Yozgat değil, Kayseri, Denizli ya da Konya’dır.

Asgari ücretli Ahmet usta dan , Venezuela altınını işleyecek olan Ahmet Ahlatcı'ya kadar, Çorum un büyüyüp gelişmesi için gerekli her faaliyetin merkezinde ve yüreğinde MHP belediyeciliği olacaktır. Sevgili Çorumlular, güzel günler geliyor, 16 yıllık kıştan sonra bahar geliyor, toprağa su, ağaca can geliyor.”

Toplantıda MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, bazı parti yöneticileri ve çok sayıda partilide hazır bulundu.