AK Parti Çorum Milletvekili Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi İl Koordinatörü Oğuzhan Kaya, AK Parti Yozgat İl Başkanlığında İl Teşkilat Toplantısına katılarak istişarelerde bulundu.


Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Yozgat İl Başkanlığında İl Belediye Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, İl Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri, Sorgun, Kadışehri, Sarıkaya, Şefaatli, Yerköy, Akdağmadeni, Çekerek, Aydıncık, Çayıralan, Boğazlıyan, Çandır ve Yenifakılı İlçe Başkanları, İlçe Kadın ve İlçe Gençlik Kolu Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis Üyeleri ile toplantı gerçekleştiren Kaya, şu konujşmayı yaptı:


“31 Mart 2019 Yerel Seçimleri, sadece ilçemizin, ilimizin, ülkemizin seçimi değildir. Umudunu Türkiye’ye bağlamış mazlumların geleceğinin, ümmetin seçimidir. Milletimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Allah’ın izniyle tekrar zaferler yaşayacağız. 


Biz kökenine, meşrebine, bölgesine, başka hiçbir farklılığına bakmadan herkesi insan nazarıyla gördük ve ona göre hizmet etmenin gayreti içinde olduk.
AK Parti, milletimizin kurduğu ve 16 yıldır büyüttüğü bir partidir. Milletimizin güçlü yarınlarına Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürüyoruz. Yeni Türkiye, kendisiyle birlikte bölgesindeki ve dünyadaki herkes için yepyeni bir dönemin kapılarını aralayacaktır. 


Türkiye’nin siyasi, ekonomik ve kültürel hayatında gençlerin varlığı her zamankinden çok hissediliyor. Dinamizmleriyle, cesaretleriyle, geleceğe dair sarsılmaz inançlarıyla gençlerimiz, geçmişe göre bugün her alanda kendilerini daha fazla hissettiriyor.” 

Editör: Haber Merkezi