Çorum Özel Hastanesi güçlü kadrosuna bir yenisini daha ekledi. Çorum Özel Hastanesi, Çocuk Gelişimci Gökçen Köse’yi kadrosuna ekledi.
Çocuk Gelişimi bölümünün yeni tanınan, hastaneler bünyesinde olması gereken, hastane ve Çorum için önemli bir bölüm olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yeni Çocuk Gelişimi bölümü için Çocuk Gelişimci Gökçen Köse’yi kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti. 


Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Gökhan Bigili, “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır” dedi.


Çocuk Gelişimci Gökçen Köse ise Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek, hastanenin güçlü kadrosunda yer almaktan dolayı  duyduğu mutluluğu dile getirdi. Köse, halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.
 

GÖKÇEN KÖSE KİMDİR?
Gökçen Köse, 1995 yılında Çorum’da dünyaya gelmiştir. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Çorum’da tamamlamıştır. 2018 yılında Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi bölümünden mezun olmuştur. Öğrenim süresi boyunca Hacettepe İhsan Doğramacı Hastanesi, Dışkapı Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, Ulus Devlet Hastanesi gibi farklı hastanelerde eğitimini destekler nitelikte çalışmalara katılmıştır. Hastanelerin yanı sıra Özel Eğitim Merkezleri, Okul Öncesi Kurumları, Ceza Evleri ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı yetiştirme yurtlarında da çalışmalarda bulunmuştur. Ayrıca eğitimini aldığı zeka ve gelişim testleri ile 0-18 yaş arasındaki çocukların ayrıntılı değerlendirilmesini yapmakta ve hem çocuklara hem de ailelere danışmanlık hizmeti vermek için 2018 yılında Çorum Özel Hastanesi kadrosuna dahil olmuştur. 

 

ÇOCUK GELİŞİMCİ KİMDİR?
Çocuk Gelişimci; 0-18 yaş arasındaki normal gelişim gösteren, özel gereksinimi olan, korunmaya muhtaç (normal/özel gereksinimli kurumlarda yaşayan, ihmal ya da istismara uğramış, çalışan, mülteci veya suça itilmiş çocuklar) ve hastanede yatan çocukların sağlıklı bir ortamda yaşayabilmelerinin sağlanması ve yaşam kalitelerinin arttırılabilmesi için çocukların gelişim takibini ve değerlendirmesini yapan, tüm gelişim alanlarını destekleyici programlar geliştiren, danışmanlık yapan ve bunların yanında çocuğa, aileye, profesyonellere ve topluma hizmet sunan meslek mensubudur. Çocuğun olduğu her yerde ve her alanda var olarak çocuğun gerekli ihtiyacını karşılamak için eğitim almaktayız. Sadece çocuklarla değil çocukların yetiştirilmesinde payı olan toplumun tüm parçalarıyla birlikte çalışmaya, üzerimize düşen her mesleki sorumluluğu üstlenmeye hazırız.      

Editör: Haber Merkezi