Çorum Futbol Kulübü Teknik Direktörü Bahri Kaya devre arası kampının çok iyi geçtiğini belirterek ‘Antrenman ve maçlardaki performanslarımız ile ikinci yarıya hazır bir görüntü verdik’ dedi.

20 Aralık’ta başlayan ve 30 Aralık’ta sona eren on günlük kampta 13 antrenman yaptıklarını ve iki hazırlık maçı oynadıklarını belirten tecrübeli teknik adam ‘Kamp boyunca başkanımız Fatih Özcan ve 2. Başkanımız Mustafa Şeker bizlerle birlikte oldular. Onlarında varlığı ile tüm kadro pür dikkat bir kamp dönemi geçirdik. Çok yararlı bir kamp oldu.

Hazırlık maçlarımızda kadromuzdaki futbolcuların tamamına yakınına forma verdik. Oyuncularımın kamptaki antrenman ve hazırlık maçlarındaki performanslarından son derece memnunum. İkinci yarıda oynayacağımız zorlu maçlar öncesinde ideal bir kampı tamamladı. Camiaya şunu rahatlıklı söyleyebilirim, takım olarak ikinci yarıya hazırız’ dedi.

Bahri Kaya açıklamasının son bölümünde ise tüm Çorum FK ailesinin ve tüm Çorumluların yeni yılını kutladı. Kaya 2019 yılında çok önemli zaferler kazandıklarını 2020 yılında da bu başarılarının devam edeceğini müjdelemek istediğini belirterek ‘İnşallah 2020 yılıda Çorum Futbol kulübünün yılı olacaktır. Yoğun geçen ilk devrenin ardından on günlük tempolu çalışmanın ardından ailemizle dinlenerek günleri geçiriyoruz. Yarın Çorum’da toplanarak ikinci yarının ilk maçında 1922 Konyaspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına başlayacağız’ dedi.

Editör: Haber Merkezi