HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Urfaspor karşısında çok kötü bir oyun oynadıkları son haftalardaki koşan mücadele eden ve kazanmayı çok isteyen takım görüntüsünden çok uzak olduklarını belirterek; ‘Bu kötü oyunun sorumlusu bu takımı sahaya çıkaran ve motive eden birisi olarak tüm sorumluluk bana aittir’ dedi.

Taşdemir, ellerinin içine aldıkları play-off fırsatını teptiklerini belirterek ‘Ligin kalan beş maçını kazanmamız halinde play-off hedefine ulaşacağımıza inancım tam. Bunu camiaya umut vermek için değil içimden geldiği için söylüyorum’ dedi.
İsmet Taşdemir dün kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Urfaspor maçı, sakat ve cezalıların durumu, play-off barajı ve Uşakspor maçı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Taşdemir ‘Maçın başından sonuna kadar özellikle son haftalarda yakaladığımız dirençli ve kavgacı oyunun sahaya yansıtamadığımız bir maç oldu. Onbire yakının kötü olduğu bir maç oldu. Bunu daha önce Kocaelispor maçında yaşamıştık. Bundan daha ağırını ise bu maçta yaşadık.

‘Tüm sorumluluk bana ait’
Sonuçta bu oyuncu grubu uzun süre dirençli istekli götürdüğü bu ligi özellikle sonu gelmişten play-off potası avuçlarımızın içindeyken malesef bu fırsatı çok kötü değerlendirdik. Bu kötü oyun ve mücadele tamamen bana aittir. Nasıl iyi oynadığımızda övgü aldıysak eleştiride bize olacaktır. Bu takım kötü oynadıysa yürüyerek oynadıysa yüreğini ortaya koyamamışsa bunun tüm sorumluluğu bana aittir.

‘Umut dağıtmıyorum içimden geleni söylüyorum’
Bunu kapatmak zorundayız çünki son beş maç ve sıkıntılı bir süreçteyiz. Beşde beş yaptığımız takdirde kesinlikle play-off’a kalacağımız bir dönemdeyiz. Kötü bir haftayı geride bıraktık ama bunu telafi etme şansınız var. Bunu camiaya umut dağıtmak için değil içimden geleni söylüyorum. Beşte beş yaptığımız takdirde play-off’un en güçlü adayıyız. Son maçta oynadığımızın yarısını bile oynasak bu bize yetmez.

‘İnşallah böyle bir maç daha yaşamayız’
Daha önceki maçlarda olduğu gibi yüreğini ortaya koyan canla başla mücadele eden istediğini çekip koparan takım olmalıyız. Bu bizim gerçeğimiz bunu yansıtamadığımız zaman maç kazanamayız. Kimseye ümit aşılamak için değil içimden geleni söylüyorum. Bunu başaracak gücümüz var. Urfa maçını tamamen unutmak bir daha o anı ve günü yaşamak istemiyorum, inşallah bir daha yaşamayız. Bana göre hakettiğimiz play-off’la birlikte taçlandırmak tek düşüncemiz ve isteğimiz.
Sarı kart cezalı sınarında isim çoktu. Ertuğrul ve Mikail bu hafta dönüyorn, Umut ve Mehmet Sedef cezalı Nafican’ın sakatlığı devam ediyor.

‘Play-off barajı 63-64 olacak gibi’
Play-off barajı 63-64 olarak görülüyor. Biz hepsini kazanırsak bunu başarırız. Biz rakiplerin favori olduğu maçları kazanması üzerine yapıyoruz. Sürprizler oluyor Amed’in evinde Niğde’ye yenileceğini kimse hesap edemezdi. Grupta kolay maç yok çünki her maç çok zorlu geçeceği kesin.

‘7-8 kişinin kötü olduğu maçı kazanamazsınız’
7-8 kişinin çok kötü olduğu bir maçı kazanma şansımız yoktu. Bu sorumluluk bende tabiki çünki o takımı sahaya süren benim. Çok farklı alternatif varmıy dı derseniz oda yoktu. Bu takımın başında ben olduğuma göre sorumlulukta bana aittir. Ben onları iyi hazırlayamadım demekki. Beş haftada bunları telafi edecetğiz. İnşallah play-off potasına girdiğimiz zaman bunlar tatlı birer anı olarak kolacaktır. İşimizi yine zora soktuk. Daha öncede söylediğim ibi biz zoru seviyoruz.

‘Uşakspor maçı iki takım içinde tamam mı devam mı maçı olacak’
Uşakspor maçı iki takım açısından da tamam mı devam mı maçı olacaktır. öyle bir maça çıkacağız. Bizimde mazeretimiz yok benim ve futbolcularımın. Ya sezon sonuna kadar umutlarımızı devam ettireceğiz yada bu sezonu erken bitireceğiz.

Editör: Haber Merkezi