HA­RUN AK­KA­YA
Ço­rum Be­le­di­ye­si bu­gün dü­zen­le­ne­cek tö­ren­le il mer­ke­zin­de fa­ali­yet gös­te­ren 54 ku­lü­pe mal­ze­me­le­ri­ni da­ğı­ta­cak. Genç­lik ve Spor Ge­nel Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen Ama­tör Spor Haf­ta­sı et­kin­lik­le­ri bu­gün dü­zen­le­ne­cek yü­rü­yüş ile baş­la­ya­cak.


Sa­at 10.00’da Sa­at Ku­le­si’nde top­la­na­cak olan spor­cu­lar Ata­türk Anı­tı­na ka­dar yü­rü­ye­cek ve bur­da anı­ta çe­lek ko­ya­cak­lar. Say­gı du­ru­şu ve İs­tik­lal Mar­şı’nın ar­dın­dan ise ka­fi­le Ata­türk Spor Sa­lo­nu ar­ka­sın­da­ki po­ta­lar­da ya­pı­la­cak gös­te­ri­le­re ge­ce­cek­ler.


Bu gös­te­ri­le­rin ar­dın­dan ise spor­cu­lar ve di­ğer ka­tı­lım­cı­lar Ata­türk Spor Sa­lo­nu’na ge­çe­rek bur­da Be­le­di­ye ta­ra­fın­dan dü­zen­le­ne­cek mal­ze­me da­ğı­tım tö­re­ni­ne ka­tı­la­cak­lar.  Ço­rum Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan geç­ti­ği­miz yıl­lar­da ma­hal­le­ler ara­sı fut­bol tur­nu­va­sın­da mü­ca­de­le eden ku­lüp­le­re da­ğı­tı­lan mal­ze­me­le­rin kap­sa­mı bu yıl ge­niş­le­til­di.


Ço­rum Be­le­di­ye­si Spor Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan ya­pı­lan ça­lış­ma so­nun­da il mer­ke­zin­de fa­ali­yet gös­te­ren 54 ku­lü­be mal­ze­me alın­dı. Ku­lüp­le­rin fa­ali­yet gös­ter­dik­le­ri  ve ih­ti­yaç duy­duk­la­rı branş­la­ra gö­re alı­nan mal­ze­me­ler bu­gün Ata­türk Spor Sa­lo­nu’nda dü­zen­le­ne­cek tö­ren­le ku­lüp­le­re da­ğı­tı­la­cak.