HALİL ÖZTÜRK
İstanbul’da yapılan U 14 ve U 16 Turkcell Salon Atletizm Festivalinde Çorum İl Özel İdarespor kulübü sporcuları iki bronz madalya kazandılar.


18 Ocak’ta başlayan ve dün sona eren U 14 U 16 Salon Atletizm Festivalinde İl Özel idarespor kulübü sporçularından Salih Anaç 1500 metrede 4.31’lik derecesi ile dördüncü olarak bronz madalya kazanırken 1000 metre yarışında ise Mustafa Eren Boran 3.09’luk derecesi ile kürsüye çıktı ve dördüncülük madalyasının sahibi oldu. Aynı kategoride Ömer Barış Şahin ise 3.12’lik derecesi ile yedinci oldu.


İl Özel İdarespor Atletizm Sorumlusu Veli Singer ve Antrenör Osman Pehlivan kulüp olarak atletizm branşında yaptıkları çalışmalarının karşılıklarını almaya başladıklarını belirterek Atletizm Festivalinde derece yapan sporcular ve katılan diğer sporcularının performansları ile gelecek adına son derece güzel dereceler elde ettiklerini söylediler. Singer ve Pehlivan çalışmalarının artarak devam edeceğini ve hedeflerinin milli takım düzeyinde sporcular yetiştirmek olduğunu belirterek kendilerine bu imkanı sağlayan Kulüp Başkan ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.