HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor ikinci yarının ilk etap hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Kırmızı Siyahlı takımda teknik heyet bir hafta sürecek ilk etap çalışmalarında takımı tesislerde kampa aldı. Takımla birlikte Başkan Fatih Özcan’da kampa girdi.


Tesislerde kalan Başkan Fatih Özcan teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarla sohbet ediyor onları dinliyor ve görüşlerini alıyor. Antrenmanları yakından takip eden Başkan Özcan futbolculara bu çalışmalar sırasında şaka ile karışık uyarılarda da bulunuyor.

Başkanlar Kaptan, Yardımcılar muavin olacak
Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan’dan ilginç öneri. Başkan Özcan önceki gün yapılan antrenmanı ziyaret eden taraftarlarla sohbeti sırasında ortaya ilginç bir fikir attı.

Başkan Özcan ikinci yarıda oynayacakları bir deplasman maçına iki otobüs tahsis edeceklerini bu otobüslerde kaptan olarak kendisi ile 2. Başkan Mustafa Şeker’in bulunacağını muavin olarak ise Başkan Yardımcıları Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya’nın görev yapacağını söyledi. Başkan Özcan böylece bir deplasman nostaljisi yapacaklarını belirterek hangi maça gidecekleri konusunda ise daha sonra karar vereceklerini belirtti. Bu öneriye taraftarlar alkışlarla destek verdiler.

Editör: Haber Merkezi