HARUN AKKAYA
Sungurlu Belediyespor Başkanı Bahri Sezen ve Yönetim Kurulu üyeleri dün takımın antrenmanını izledi ve futbolculara tatlı ikram etti. Pazar günü sahasında Çankırıspor ile karşılaşacak olan Sungurlu Belediyespor’un dün ilçe sahasındaki antrenmanını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte izleyen Kulüp Başkanı Bahri Sezen antrenman sonunda futbolculara tatlı ikram etti.


Başkan Sezen bu sırada yaptığı konuşmada takıma olan inançlarının ve güvenlerinin tam olduğunu belirterek sezon başından buyana olduğu gibi  her zaman takımın yanında olduklarını söyledi. Başkan Bahri Sezen, takımın verdiği mücadeleden son derece memnun olduklarını skora yansıtmakta zorluk yaşadıklarını bunuda ilerleyen haftalarda aşacaklarına inandıklarını belirterek pazar günki maçta başarılar diledi.


Takım kaptanı Burak Yıldırım ise arkadaşları adına bir teşekkür konuşması yaptı. Kaptan Burak Başkan Bahri Sezen ve yönetim kurulu üyelerine ilgi ve alakalalarından dolayı teşekkür etti. Genç bir takım olduklarını ve iyi niyetle mücadeleye devam ettiklerini belirterek ‘Pazar günü oynayacağımız Çankırıspor maçında da aynı mücadeleyi verip öncelikle başkan ve yönetimin sonrada tüm Sungurlu halkının güvenini boşa çıkarmayarak sahadan galibiyet ile ayrılacaklarına tüm takım arkadaşları adına söz verdi.

Turgutlu-Cizre maçı Ahmet Ecevit’in

Çorum C Klasman Hakemi Ahmet Ecevit 3. lig 3. grupta Turgutluspor ile Cizrespor arasındaki maçı yönetecek. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre pazar günü saat 13.30’da Turgutlu 7 Eylül Stad’ında Turgutluspor ile Cizrespor arasındaki maçı Ahmet Ecevit yönetirken yardımcılıklarını ise Ankara’dan Mehmet Türk ve Çorum’dan Emre Alagöz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Zonguldak’tan Eren Gökmen.
Grupta Turgutluspor 14 puanla onuncu sırada yer alırken konuk Cizrespor ise 12 puanla 14. sırada yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi