YÜK­SEL BA­SAR

Ço­rum Be­den Eği­ti­mi Öğ­ret­men­le­ri, Çan­kı­rı’da ilk iki ma­çı­nı ka­za­na­rak fi­nal­ler için bü­yük avan­taj ya­ka­la­dı­lar.
Cu­ma gü­nü baş­la­yan Ku­lüp­lü Genç Ba­yan­lar vo­ley­bol grup bi­rin­ci­li­ğin­de Ço­rum BE­DER ilk ma­çın­da Kı­rık­ka­le Genç­liks­por kar­şı­sın­da al­dı­ğı 3-1’lik ga­li­bi­yet­le iyi baş­lan­gıç yap­tı.
BE­DER gru­bun­da­ki ikin­ci ma­çın­da pa­zar gü­nü ev sa­hi­bi Çan­kı­rı Cum­hu­ri­yet Ana­do­lu Li­se­si ile kar­şı­laş­tı. Geç­ti­ği­miz yıl fi­nal ma­çın­da tay­bre­ak se­tin­de ye­nil­di­ği ra­ki­bi önün­de bu kez çok üs­tün bir oyun so­nun­da ra­ki­bi­ne 25-7, 25-23 ve 25-16’lık set­ler­le 3-0 ga­lip ge­le­rek ikin­ci ma­çı­nı­da ka­zan­ma­yı ba­şar­dı.
Ço­rum Be­der gruq­ta üçün­cü ma­çın­da dün ak­şam sa­at­le­rin­de Kas­ta­mo­nu Taş­köp­rü ile kar­şı­laş­tı. Bu­gün sa­bah se­an­sın­da ise sa­at 11.30’da Si­nop Poy­razs­por ta­kı­mı ile kar­şı­la­cak ve grup maç­la­rı­nı ta­mam­la­ya­cak. He­def grup­tan bi­rin­ci ola­rak çı­ka­rak Tür­ki­ye fi­nal­le­rin­de mü­ca­de­me et­mek.