HALİL ÖZTÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por yö­ne­ti­mi Ko­ca­elis­por mağ­lu­bi­ye­ti­nin ar­dın­dan ra­di­kal ka­rar­lar al­dı. Kır­mı­zı Si­yah­lı yö­ne­tim ku­ru­lu­nun ön­ce­ki ak­şam uzun sü­ren gö­rüş­me­le­ri so­nun­da ge­rek gös­ter­dik­le­ri kö­tü per­for­mans, ge­rek an­tren­man­lar­da­ki du­yar­sız dav­ra­nış­la­rı ne­de­ni ile Em­re Ge­mi­ci, Ni­za­met­tin Emir­han Kı­lıç, Do­ğu­kan Öz­çi­men ve Fah­ri Eren Pa­muk sü­re­siz kad­ro dı­şı bı­ra­kıl­dı.


Baş­kan Fa­tih Öz­can bu kad­ro dı­şı ce­za­sı alan fut­bol­cu­la­rın du­ru­mu­na dev­re ara­sın­da ka­rar ve­ri­le­ce­ği­ni be­lir­te­rek ‘Ke­sin­lik­le hiç bir fut­bol­cu­mu­zun bi­zim koy­du­ğu­muz he­def­ler doğ­rul­tu­sun­da ha­re­ket et­me­me­si­ne izin ve­re­me­yiz. Bu­lun­du­ğu­muz yer bi­zim he­de­fi­miz­le bağ­daş­ma­dı­ğı­na gö­re böy­le bir ka­rar al­mak zo­run­da kal­dık. Ka­lan fut­bol­cu­la­rı­mız­la il­gi­li ola­rak­ta ka­lan dört maç­ta­ki per­for­mans­la­rı­na gö­re tek­nik he­ye­ti­miz ile bir­lik­te ka­rar ve­re­ce­ğiz’ de­di.
Üç oyun­cu­ya 


10’ar bin tüm ta­kı­ma 5’er bin li­ra
Ço­rum Be­le­di­yes­por Yö­ne­ti­mi ay­rı­ca di­sip­lin­siz dav­ra­nış­la­rı ve is­te­ni­len per­for­mans­la­rı gös­te­re­me­dik­le­ri ve tek­nik he­ye­tin ra­po­ru doğ­rul­tu­sun­da Akın Ka­ra­as­lan, Mü­min Ta­lip Pa­zar­lı ve Er­tu­ğı­rul San­cak­tu­tan’a 10’ar bin li­ra pa­ra ce­za­sı ve­ril­di. Ay­rı­ca Ko­ca­elis­por ga­li­bi­yet pri­mi ola­rak ta­ah­hüt edi­len 5 bin li­ra­lık prim ka­dar iç sa­ha mağ­lu­bi­yet ce­za­sı ve­ril­di.
Baş­kan Fa­tih Öz­can ödü­lün ol­du­ğu yer­de ce­za­nın­da ola­ca­ğı­nı be­lir­te­rek fut­bol­cu­la­rın bu ko­nu­da bun­dan son­ra­ki sü­reç­te da­ha du­yar­lı ve dik­kat­li ol­ma­la­rı­nı is­te­di.


Akın’ın kap­tan­lı­ğı is­te­ği üze­ri­ne alın­dı
Baş­kan Fa­tih Öz­can, ta­kı­mın ikin­ci kap­ta­nı olan Akın’ın bu gö­re­vi­nin ken­di is­te­ği doğ­rul­tu­sun­da alın­dı­ğı­nı söy­le­di. Baş­kan Öz­can, Di­yar­be­kirs­por ma­çın­dan son­ra Akın’ın kap­tan­lık gö­re­vi­nin ken­di­si­ne bas­kı yap­tı­ğı­nı ve oyu­nu­nu et­ki­le­di­ği­ni be­lir­te­rek bu gö­re­vi­nin alın­ma­sı­nı is­te­di­ği­ni söy­le­di. Öz­can bu is­tek doğ­rul­tu­sun­da Akın’ın kap­tan­lı­ğı­nın alın­dı­ğı­nı üçün­cü kap­tan olan Ya­kup Al­kan’ın ikin­ci kap­tan ola­rak gö­rev ya­pa­ca­ğı­nı ve dev­re ara­sı­na ka­dar bu iki kap­tan­la de­vam edi­le­ce­ği­ni söy­le­di.