HALİL ÖZTÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por Ge­nel Kap­ta­nı Meh­met Akif Tat­lı en bü­yük güç­le­ri­nin ta­raf­tar­la­rı ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek ‘Ta­raf­ta­rı­mız bi­ze inan­sın ve gü­ven­sin. On­la­rın des­te­ği ile se­zon so­nun­da mut­lu so­na ula­şa­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­ruz’ de­di.
Tat­lı, lig ön­ce­si ha­zır­lık dö­nem­le­ri­nin son de­re­ce ve­rim­li geç­ti­ği­ni ve is­te­dik­le­ri şe­kil­de li­gin ilk haf­ta­sı­na gel­dik­le­ri­ni be­lir­te­rek ‘Pa­zar gü­nü sa­ha­mız­da se­zo­nun ilk ma­çın­da Muğ­las­por ile kar­şı­la­şa­ca­ğız.Trans­fer dö­ne­min­de is­te­di­ği­miz ka­li­te­li isim­le­ri kad­ro­mu­za kat­tık ve çok iyi­de bir ha­zır­lık dö­ne­mi ge­çir­dik.

Muğ­las­por ma­çı ile baş­la­ya­ca­ğı­mız lig 34 haf­ta­lık uzun bir ma­ra­ton. Biz bu ma­ra­to­nun so­nun­da mut­lu so­na ulaş­mak is­ti­yo­ruz. Bu­nun için­de yö­ne­tim ku­ru­lu­muz üze­ri­ne dü­şen­le­ri yap­tı ve ge­rek kad­ro oluş­tu­rul­ma­sı ge­rek­se mü­kem­mel bir ça­lış­ma dö­ne­mi ge­çir­me­mi­zi sağ­la­dı. Tek­nik he­yet ola­rak biz­ler­de yak­la­şık bir bu­çuk ay­dır sü­ren yo­ğun ça­lış­ma tem­po­su için­de bu zor­lu ma­ra­to­na ha­zır­lan­dık.

Lig­de hiç bir maç ko­lay de­ğil ve her maç fi­nal ha­va­sın­da ge­çe­cek­tir. Bu bi­linç için­de ge­rek­li tüm ha­zır­lık­la­rı­mı­zı ya­pı­yo­ruz. Ta­kım ol­ma yo­lun­da ça­lış­ma dö­nem­le­rin­de iyi bir sü­reç ge­çir­di­ği­mi­ze ina­nı­yo­rum. Sa­ha­da fut­bol­cu­la­rı­mız ka­zan­mak adı­na el­le­rin­den ge­len mü­ca­de­le­yi ve­re­cek­ler­dir, bun­dan en ufak bir şüp­he­miz yok.

Bu nok­ta­da en bü­yük gö­rev ta­raf­tar­la­rı­mı­za düş­mek­te­dir. Ca­mi­amız­dan is­te­ği­miz bu ta­kı­ma bu kad­ro­ya inan­sın ve gü­ven­sin­ler.Tri­bün­de­ki ta­raf­tar­la­rı­mı­zın des­te­ği ile li­ge ga­li­bi­yet­le baş­la­mak is­ti­yo­ru. Sa­ha ve tri­bün bir­lik­te­li­ği­ni sağ­la­dı­ğı­mız tak­dir­de mut­lu so­na ula­şan ta­ra­fın biz ola­ca­ğı­na ina­nı­yo­rum. Pa­zar gü­nü se­zo­nun ilk ma­çın­da Muğ­las­por ile oy­na­ya­ca­ğı­mız kar­şı­laş­ma­ya tüm Ço­rum­lu­la­rı da­vet edi­yo­rum’ de­di.

Editör: Haber Merkezi