HARUN AKKAYA

SALON: Ordu Atatürk.
HAKEMLER: Gamze Akman, Ahmet Karakaya.
ORDU ANADOLU İMAM HATİH LİSESİSPOR: Harun, Taylan, Gökhan, Erkan, Fatih, Emrah, Yasin, Sezai, Recep, Okan, Mehmet, Fahrettin  Alper.
ÇORUM BELEDİYESİ GENÇLİKSPOR: Oğuzhan, Barış, Okan, Mustafa, M. Serhat, Yasin, Enes, Çağatay, Mahmut, İbrahim, İsmail, Berkcan, Mehmet, E, Erhan.
SETLER:  20-25, 17-25, 20-25.


Voleybol Erkekler 2. ligindeki temsilcimiz Çorum Belediyesi Gençlikspor grubundaki ikinci maçında Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi deplasmanında 3-0 yenerek grupta liderliğe yükseldi.
İlk maçında evinde Melikgazi Belediyespor’u zorlu bir mücadele sonunda 3-2 yenerek sezona galibiyet ile başlayan Çorum Belediyesi Gençlikspor dün Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi ile deplasmanda karşılaştı.
Rakibi önünde maça iyi başlayan temsilcimiz rakibin savunmasını hatalara zorlayarak üstünlüğü ele eçirdi ve bu seti 25-20 kazanarak maçta 1-0 üstünlüğü yakaladı. İkinci sette ise rakibi karşısında hücumdaki etkili oyununu sürdüren temsilcimiz bu seti 25-17 kazanarak 2-0 öne geçti.
Üçüncü sette ise ev sahibi takımın maça ortak olmasına izçin vermeyen Çorum Belediyesi Gençlikspor bu sette de savunmadaki performansı ile 25-20’lik skorla galip ayrılarak maçı 3-0 kazandı ve üç puanın sahibi oldu. Bu galibiyet ile Çorum Belediyesi Gençlikspor 6 puanla liderliğe yükselirken Ordu Anadolu İHL ise iki puanda kaldı ve beşinci sırada haftayı tamamladı.