HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyesi Gençlikspor Masa tenisi takımı 2. lig 1. etap maçlarında sekizde sekiz yaparak kayıpsız bir başlangıç yaptı. 9-11 Kasım tarihleri arasında Eskişehir Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda yapılan masa tenisi 2. Lig 1. etap maçlarında 16 takım mücadele ediyor.


Bu yıl 2. lige yükselen Çorum Belediyesi Gençlikspor antrenör Ali Korkmaz yönetiminde sporcular Metin Bekar, Mahmutcan Öztuna, Umut Coşar ve Uğurcan Dursun’lu kadrosu ile mücadele etti. Temsilcimiz ilk etapta yaptığı sekiz maçta sırası iye Ankara Büyükşehir ve İstanbul Yıldırımspor’u 3-0, Mania Akka Koleji, İstanbul VMT, Bitlis Gençlikspor, Ankara Etimesgut Belediyespor, Yalova Belediyesi B ve Bursa Büyükşehir Belediyespor takımlarını 3-1’lik skorlarla yenerek ilk etap maçlarını kayıpsız tamamladı.


Çorum Belediyesi Gençlikspor Masa Tenisi antrenörü Ali Korkmaz ilk etapta Lefke Avrupa Üniversitesi ile birlikte takımlarının kayıpsız olarak ilk iki sırada yer aldıklarını belirterek amaçlarının ikinci etap maçlarında da aynı performansı göstererek 1. lige yükselmek olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi