HALİL ÖZTÜRK
Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por’da he­def bu se­zon 1. li­ge yük­sel­mek. Ku­lüp Baş­ka­nı  Na­dir So­lak ge­çen yıl­ki kad­ro­la­rı­nı bü­yük oran­da ko­ru­duk­la­rı­nı ve beş ye­ni isim­le güç­len­di­re­rek haf­ta so­nu baş­la­ya­cak­la­rı se­zon­da he­def­le­ri­nin 1. lig ol­du­ğu­nu söy­le­di. Geç­ti­ği­miz se­zon ilk kez er­kek­ler vo­ley­bol 2. li­gin­de mü­ca­de­le eden Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por li­gi or­ta sı­ra­lar­da ta­mam­la­mış­tı. Ye­ni se­zon için tek­nik he­ye­tin ra­po­ru doğ­rul­tu­sun­da ge­çen yıl­ki kad­ro­yu bü­yük oran­da ko­ru­yan Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por beş tec­rü­be­li isim­le kad­ro­su­nu güç­len­dir­di.

Ye­ni se­zon trans­fer­le­ri 1.Lig ta­kım­la­rın­dan Kon­ya Bü­yük­şe­hir Be­le­di­yes­por for­ma­sı gi­yen 1993 do­ğum­lu Ya­sin Bay­sal'ın ya­nı sı­ra yi­ne 1. Lig ta­kım­la­rın­dan Bin­göl Sol­hans­por for­ma­sı gi­yen Mah­mut Öz­kı­lıç, 1995 do­ğum­lu Ça­ğa­tay Rı­fat Ka­le, geç­ti­ği­miz se­zon Ço­rum'un bir di­ğer tem­sil­ci­si olan Sun­gur­lus­por for­ma­sı gi­yen Enes Şen­türk ve Sor­gun Genç­liks­por'dan Oğuz­han  Gür­kan'ı kad­ro­su­na da­hil et­ti.

Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por’da vo­ley­bol ta­kı­mı top­lu im­za tö­re­nin­de ko­nu­şan Ku­lüp Baş­ka­nı Na­dir So­lak geç­ti­ği­miz se­zon ilk kez mü­ca­de­le et­tik­le­ri 2. lig­de is­te­dik­le­ri oyun­la­rı oy­na­ya­ma­dık­la­rı­nı ve he­def­le­ri­ne ula­şa­ma­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek ‘Ye­ni se­zon­da ay­nı he­def doğ­rul­tu­sun­da ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­rü­yo­ruz. Ge­çen se­zon­ki kad­ro­mu­zu bü­yük oran­da ko­ru­duk ve tek­nik he­ye­ti­mi­zin ra­po­ru doğ­rul­tu­sun­da ek­sik böl­ge­le­re tak­vi­ye­ler yap­tık.

Bir yan­dan güç­lü bir alt ya­pı oluş­tur­mak için ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­rür­ken ku­lüp ola­rak 1. li­ge yük­sel­mek he­de­fi ile baş­la­ya­ca­ğı­mız bu se­zon ilk maç­ta pa­zar gü­nü evi­miz­de Me­lik­ga­zi Be­le­di­yes­por ile kar­şı­la­şa­ca­ğız. Ben se­zo­nun bu ilk ma­çın­da tüm Ço­rum­lu vo­ley­bol se­ver­le­ri sa­lo­na bek­li­yo­rum. On­la­rın ve­re­ce­ği des­tek­le se­zo­na ga­li­bi­yet ile baş­la­mak is­ti­yo­ruz’ de­di.