HALİL ÖZTÜRK
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Yeni Çorumspor’un en büyük destekçilerinin kendileri olduğunu belirterek bu kulübün ve şehrin çok daha üst ligleri hak ettiğini söyledi.

Aşgın, Yeni Çorumspor’un bu başarısında Fatih Özcan’ın katkısının çok büyük olduğunu belirtti.

Çorum Futbol Kulübü Genel Kurul’una katılan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ‘Bu sevgi ve aşk işi. Fatih Özcan’da büyük bir aşk içerisinde büyük bir mücadelenin içinde. Bizde buna alkış tutarız ve destek veririz. Adaylık sürecinden buyana ne istendi ise verdik bundan sonrada vermeye devam edeceğiz.

Tüm Çorum’un ortak paydası ve sevdası olan Çorumspor’a bu şehrin sahip çıkması gerekiyor. Fatih Özcan başkanlığındaki yönetim bu takımı 3. lig bataklığından kurtarıp 2. lige çıkarttı. Bu birlik ve beraberlik muhabbet olduğu sürece daha üst liglere çıkacağımıza inanıyorum. Çorum daha iyi yerleri hak ediyor. Başarı için samimiyet şart ve bizde tüm samimiyemizle Çorumspor’un arkasındayız. İnşallah Çorumspor’u daha üst liglere hep birlikte taşıyacağız.
Yeni statla ilgili de bilgi veren Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, müteahhit firmayı sıkıştırdığını ifade ederken, “Buradan bir müjdeyi de paylaşmak istiyorum. İnşallah, ikinci yarı maçlarını yeni statta oynarız. Bunun için ben müteahhit firmayı sürekli sıkıştırıyorum. Umarım Çorumsporumuz ikinci yarıda maçlarını bu statta oynar ve şampiyonluk sevincini bu statta hep birlikte yaşarız.
Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’yla stat konusunda yapılan sponsorluk anlaşmasına da değinen Aşgın, “Bu anlaşma stadı bitirme amacıyla yapılmış bir sponsorluk anlaşmasıdır. Parasının başka yerlere kullanılması söz konusu olamaz. Oradan gelecek parayla stadı bitirip bir an önce Çorumspor’umuza tahsis etmeliyiz. Anlaşma gereği 4 milyon 700 bin liralık bölümü geldi. Para sorunumuz yok. Bir an önce bitirip hizmete açmak istiyoruz’ dedi.

Editör: Haber Merkezi