Çorum FK’da forvete iki tecrübeli transfer birden.

Kırmızı Siyahlı takımda yapılan görüşmeler sonunda eski futbolculardan Şaban Genişyürek ile altı aylık bir anlaşma imzalandı ve antrenmana çıktı. Nazilli Belediyespor’dan Volkan Akyıldız’ın ise dün akşam saatlerinde Çorum’a gelmesi bekleniyor. Bu futbolcu ilede büyük oranda anlaşma sağlandığı ve resmi imzayı attıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Şaban Genişyürek 1986 doğumlu. Yurt dışı doğumlu Şaban Genişyürek 2009 yılında ilk lisansı Karşıyaka kulübünde çıkardı. 2010 sezonunda Çorumspor’a transfer olan Genişyürek ardından Göztepe’ye transfer oldu ve daha sonra Osmanlıspor, Manisaspor, Denizlispor, İstanbulspor, ve son olarakta geçtiğimiz sezon Bodrum Belediyesi Bodrumspor takımlarında forma giydi.

16 Türkiye Kupası 127 2. lig ve 104 maçta 1. ligde forma giyen Şaban Genişyürek bu sezonun ilk yarısında üç gol atarken geçen sezon ise aynı kulüpte sekiz gol attı. Toplam gol sayısı ise 63 olan Şaban Genişyürek ilk yarıda 14 maçta forma giydi.

Volkan Akyıldız 1995 Avusturya doğumlu. 2014 yılında Trabzon Faroz Yalıspor’da amatör olarak lisans çıkan Volkan Akyıldız aynı sonraki sezon başında Ofspor’da profesyonel imza attı ve bir sezon oynadıktan sonra bu sezon başında ise Nazilli Belediyespor’a transfer oldu.
Ligin ilk yarısında Nazilli Belediyespor formasını 15 maçta giyen Volkan ilk yarıda beş gol attı ve kart görmedi.